Sök i världen - ange ord eller del av ett ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#AbuDhabi

Abu Dhabi

#AbuDhabi Resor till Abu Dhabi En semester i Abu Dhabi är perfekt för den som vill uppleva några arabiska kulturen, eller koppla av på en strand i en vecka eller två. Stränderna är ett måste se under din semester till Abu...

Jämför priser för resor och boende

Bara ett klick - prova multisökmotorn för de billigaste resorna och vistelserna, sök motorn på mer än 700 olika webbplatser för att hitta de billigaste erbjudandena.

Abu Dhabi Video

Rekommenderade lyxhotell

Se lista över de mest populära lyxhotell som rekommenderas av gästerna.

Emiratet – och staden med samma namn – är en av de rikaste i världen och är som huvudstad i Förenade Arabemiraten ett kommersiellt och kulturellt centrum. Från fantastiska palats till höga skyskrapor är stadsbilden storslagen och imponerande. Abu Dhabi ligger på en ö i Persiska viken och har miles av vackra kust som lugnar värmen som ingenting annat på hunddagar på sommaren. Abu Dhabi är en verkligt modern metropol med en otrolig mängd kosmopolitiska läckerheter.

Abu Dhabis många extravaganser imponerar besökarna. Horisonten domineras av futuristiska konstruktioner med de senaste tekniska innovationerna. Var du än bor kommer du att bli förvånad över emiratets många designprestationer. Områden som Al Mushrif för att se mäktiga palats som rymmer världens ledande diplomater och politiker varje år.

Abu Dhabi gör allt i en kolossal skala. Ta till exempel Sheikh Zayed Grand Mosque. Denna massiva struktur rymmer mer än 40000 personer i dess monumentala vita väggar. 82 kupoler, mer än 1000 kolumner och den största handknutna mattan i världen är bara några av de underverk som moskén visar. Förgyllning och otroliga glasfönster färgar interiören med himmelsk ljus.

Du kan sträcka dig på vit sand, simma i Persiska vikens varma vatten och njuta av många olika koncessionsställen och restauranger längs vägen. Sevärdheter som go-karts och lekplatser för barn ökar upplevelsen.

Abu Dhabi har också ett omfattande parkeringssystem som matchar den imponerande stadsarkitekturen. Den överlägset största Khalifa-parken liknar inte någon stadspark du stöter på. Den har sitt eget tåg, akvarium, museum och de sex kontinenterna, en slags global by. Parken erbjuder oändliga timmar av kul för barn som förundras över det marina livet, älskar tematurer och roligt ute på fälten. Khalifa Park är bara en av stadens mer än 2000 parker.

Sportevenemang kommer till staden varje år. Red Bull Air Race World Series tar världens bästa piloter till vattnet i Abu Dhabi, och det finns tiotusentals av dem. Staden är också värd för Abu Dhabi Grand Prix vid Yas Marina Circuit varje år.

Lyx semester

Letar du efter en lyxsemester i staden? Låt dig inspireras av rekommenderade lyx- och boutiquehotell.

Spara upp till 50%

Få de bästa erbjudandena, kolla listan. Specialerbjudanden visas med aktuellt pris och besparingar.

Oberoende recensioner

Kolla listan över rekommenderade lyxboende baserat på gästrecensioner. Uppgifterna tillhandahålls och uppdateras av TrustYou-recensioner.

Hitta ditt ”drömhem” och upplev en fantastisk lyxsemester i staden.

Njut av dit lyxigt boende.

Du kan sortera listan efter olika kriterier:

– Vilka är de bästa hotellen ?
– Vilka är de mest populära hotellen och lägenheterna ?
– Var kan jag hitta ett hotell i stadens centrum ?

Bra att veta

Nedan hittar du länkar till bra att veta när du är på semester.

Abu Dhabi Boutique- och Lyxhotell

#AbuDhabi Abu Dhabi Video Rekommenderade lyxhotell Se lista över de mest populära lyxhotell som rekommenderas av gästerna. Emiratet - och staden med samma namn - är en av de rikaste i världen och är som huvudstad i Förenade Arabemiraten ett kommersiellt och kulturellt...

Abu Dhabi International Airport

#AUH #Airport Abu Dhabi International Airport U A E Airport Website IATA: AUH ARRIVAL DEPARTURES Airport Information, Airport Transfer, Hotel, Transport Links, City Guide, Tourist Information, Live Arrivals, Live Departures, Contact Information Dubai International Airport Arrivals powered by Airportia Dubai International Airport Departures powered by Airportia #AbuDhabi #AbuDhabiAirport #AUH

Länkar till sociala medier

Topp 10 populära hashtags på våra webbplatser:

#Resor #Flyg #Flygresor #Hotell #Travelblog #Guide #Hotelsok #Apartment #Tågresor #Flygsok

Mer populära hashtags är:

#AbuDhabi #UAE #5Hotel #LuxuryHotels

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här