Gå till: Om, Hotell, Transport, Sevärdheter, Stadskarta, Information, Väder, SoMe, Priser eller sök i världen - ange ord eller del av ett ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Albertinia

Sydafrika

#South Africa Resor till Sydafrika Med nästan 3000 mil kust att njuta av ger Sydafrika besökare möjlighet att njuta av Atlanten och Indiska oceanen med bara ett besök. Det är ett land som har 11 officiella språk, och sedan 1994 har...

Jämför priser för resor och boende

Bara ett klick - prova multisökmotorn för de billigaste resorna och vistelserna, sök motorn på mer än 700 olika webbplatser för att hitta de billigaste erbjudandena.

Sevärdheter i video

Få reseinspiration i video om destinationen

Visit Albertinia

Albertinia ligger mellan Indiska oceanen i söder och Langeberg-bergskedjan i norr längs N2-rutten mellan Kapstaden och Port Elizabeth. Det är en fridfull by som har behållit mycket av karaktären av en typisk handelsplats i slutet av 1700- och 1800-talen.

Området runt Albertinia är ett ekoparadis med fantastisk utsikt som sträcker sig från kustområdet precis längs Gouritzfloden över dynerna söder om N2 upp till foten av Langeberger i norr. Området erbjuder några av de finaste exemplen på den unika samlingen på ca. 6500 arter av Cape Fynbos (växter) som bara växer vid Sydafrikas kust.

Jordbrukssektorn är fortfarande den främsta bidragsgivaren till den lokala ekonomin, med boskapsuppfödning (nötkreatur, får och strutsar) som den ledande undersektorn.

Det är känt för sitt överflöd av aloes som växer i distriktet och är landets ledande källa till aloejuice. Används inom hälso- och hudvårdsindustrin, två fabriker i Albertinia extraherar juice och gel från de skördade aloe-bladen. Mycket av deras produkter används i deras skönhetsprodukter som också produceras här.

Populära dagliga resor genom aloe-fabrikerna ger möjlighet att köpa några av de många olika skönhets- och hälsoprodukterna som finns tillgängliga.

Den kommersiella skörden av halmrör är en annan viktig inkomstkälla för både jordbrukare och arbetare. Detta är endast begränsat till området mellan floderna Gouritz och Breede och detta har använts för att utstråla alla kapholländska hus sedan början av Sydafrikas historia. Detta rör är helt fast i motsats till det normala halmtaket, som är ihåligt. Det räcker också längre och ruttnar eller brinner inte lika lätt som vanligt gräs.

Albertinia är också hem för den ursprungliga afrikanska bungee-platsen på den historiska Gourits River Drift Route, där många har upplevt spänningen i ett bungee-hopp eller gungan från den gamla bron.

Reins Nature Reserve ligger längs en vacker kustlinje mellan Stilbay och Mosselbay. Förutom vandring, mountainbike längs en stig eller simning, fiske, spela tennis eller träna i gymmet kan du också njuta av fågelskådning och valskådning.

Albertinia är hemma för en av de få kvarvarande sandgolfbanorna i Sydafrika, där du kan njuta av en runda golf på denna natursköna 9-håls golfbana.

 

Sevärdheter och turer

Få en lokal guide för en personlig stadstur eller bli inspirerad av vårt partnerprogram med attraktioner och stadsturer.

Se de många erbjudandena

Hitta boende

Hotell eller lägenhet? Vilka är de bästa hotellen? och var kan jag hitta de bästa erbjudandena? Hitta inspiration om var du kan bo i ett urval av de bästa och rekommenderade hotellen och lägenheterna. Hotellrecensioner uppdateras av TrustYou kundrecensioner.

Karta och avstånd

Kontrollera Google-kartan om du vill veta vart du ska gå och beräkna avstånd eller få vägbeskrivningar.

Lokal information

När du besöker staden, dra nytta av den lokala turistinformationen, där du kan få gratis och professionell hjälp med att planera vad du ska se och göra på semester. På turistbyrån kan du också få ett brett utbud av broschyrer och kartor över staden och regionen gratis.

Nästa avsnitt ger mer lokal information om staden.

Albertinia Tourist Information

31 Station St
6695 Albertinia
South Africa

Western Cape Province Tourism

18th Floor, SA Reserve Bank Building, 60 St Georges Mall
City Bowl
Cape Town, Western Cape, 8001
South Africa

T: +27 (0)21 487 8600

www: Website Link

Sydafrikas turistbyrå

#Touristboard South Africa Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #SouthAfrica #visitSouthAfrica #iSouthAfrica #touristinformation #touristoffice #touristboard

Närmaste terminaler till staden

Här kan du se vilka terminaler som är närmast din destination

Hyr din transport

Semester med "egen" transport är lätt att ordna och kan i många fall visa sig vara den billigaste lösningen.

Hyra en bil

Hitta de bästa priserna på biluthyrning med vår partnermotor som söker mellan både internationella och lokala biluthyrningstjänster, sök bland alla större uthyrningsföretag

Bra att veta

Nedan hittar du länkar till bra att veta när du är på semester.

Sydafrika valuta, Rand

1 Rand = 100 cent. 5c, 10c, 20c, 50c cent R1, R2, R5 RandR10, R20, R50, R100, R200 Rand#SouthAfrica #rand #zar #currency

Väder och prognos

Här kan du se det aktuella vädret och väderprognosen för de kommande dagarna.

Cape Town
klar himmel
23.3 ° C
23.9 °
20.8 °
60 %
2.7kmh
7 %
tor
23 °
fre
22 °
lör
25 °
sön
27 °
mån
27 °

+ Information

Nedan finns bonusinformation om destinationen och du kan se och betygsätta destinationen i avsnittet om besökarnas betyg

Länkar till sociala medier

Topp 10 populära hashtags på våra webbplatser:

#Resor #Flyg #Flygresor #Hotell #Travelblog #Guide #Hotelsok #Apartment #Tågresor #Flygsok

Mer populära hashtags är:

#SouthAfrica #Albertinia #iAlbertinia #visitAlbertinia #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

Besökares recensioner

Nedan kan du se recensioner och reaktioner från andra besökare om staden, och du kan själv betygsätta staden. Du är välkommen att lägga till intressanta platser eller bra eller dåliga upplevelser av ditt besök.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Albertinia
Average rating:  
 0 reviews

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här