Sök i världen - ange ord eller del av ett ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#American Samoa

Turistattraktioner video

Ta en presentationstur i video från landet

Resor till Amerikanska Samoa

Amerikanska Samoa ligger närmre Australien än det amerikanska fastlandet, men är en icke-inkorporerad del av USA. Det finns fem huvudöar och två atoller i detta område. Tillsammans med Jarvisön är Amerikanska Samoa den sydligast belägna delen av USA.

Ett av de bästa sätten att lära känna det här öområdet på är att utforska nationalparken. Låt äventyret utgå från Pago Pago och sedan kan turen fortsätta och inkludera många av de intressanta saker som finns i parken. Från flyghundar till vandringsleder i djungel, parken är opolerad och autentisk, och kan vara något svår att nå fram till. Planera anslutningsflyg och båttur i förväg för bästa möjliga upplevelse.

Stränderna på Amerikanska Samoa är vita och vackra med turkost vatten, precis som man tänker sig att det ska vara på semester i södra stilla havet. Till och med nationalparken har en fantastisk strand som kallas Ofu, där kan man klättra på vulkaniska klippor eller plaska runt i det grunda vattnet. Många av stränderna kommer mestadels vara tomma då öarna ligger så avlägset, vilket betyder att du kan ta det lugnt under den varma solen, till ljudet av vågor och en lätt bris.

Two Dollar Beach är något rustik, men erbjuder otrolig utsikt som du sent kommer glömma. Ta dig tiden att utforska korallreven och tidvattenpooler under besöket.

Om du älskar att utforska saker och vill njuta av ölivet så är Amerikanska Samoa platsen för dig. Vissa menar att det är ett bortglömt hört av USA. Du ser det nog som ett paradis.

 

 

Karta och avstånd

Landskarta och avståndsberäkning

Stadsguider

Pago Pago

#Pago Pago Visit Pago Pago       #PagoPago #iPagoPago #VisitPagoPago #AmericanSamoa #VisitAmericanSamoa #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Bra att veta

Amerikanska Samoas turistbyrå

#Touristboard American Samoa Tourism Authority Ground Floor Fagatogo Square Route 001 Fagatogo, American Samoa, 96799 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #AmericanSamoa #visitAmericanSamoa #iAmericanSamoa #touristinformation #touristoffice #touristboard

Väder och prognos

Pago Pago
lätt regn
29.6 ° C
29.6 °
29.6 °
70 %
5.1kmh
40 %
mån
29 °
tis
26 °
ons
26 °
tor
26 °
fre
26 °

 

Vad tycker du om resor till landet?

Ge din åsikt och betygsätt besök i landet, dela din åsikt med andra.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
AmericanSamoa
Average rating:  
 0 reviews

Länkar till sociala medier

Error decoding the Instagram API json

Topp 10 populära hashtags på våra webbplatser:

#Resor #Flyg #Flygresor #Hotell #Travelblog #Guide #Hotelsok #Apartment #Tågresor #Flygsok

Mer populära hashtags är:

#AmericanSamoa #visitAmericanSamoa #Polynesia #touristinformation #adventure #holiday

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här