Resor till Ammerschwihr

Ammerschwihr är en liten by, inbäddad i vinodlingsområdet Alsace, det är bokstavligen omgivet av gröna kullar och vingårdar. Det är en upplevelse av en klassisk fransk by, lokaliserad utefter en av rundturerna om vin i området, erbjuder den sina besökare en chans att luta sig tillbaka och njuta av en vacker dag när det är säsong. Bayerska influenser kan hittar i staden, men lite schweiziskt inflytande här och där, men det som sticker ut mest är vänligheten i samhället. Du får leenden var du än går.

Klassika måltider när de är som bäst finns i Ammerschwir

Ammerschwir är en klassisk upplevelse på många sätt. Smala gator som tränger dig, men ändå känns det som om det är gott om plats. Där kan man också uppleva klassiska franska måltider hos Aux Armes de France, även om de har en delvis uppdaterad känsla. Här kan du få grodlårspastej med Riesling eller en hummergratäng, men ändå ha tillgång till en modern vinlista som uppmuntrar dig att stanna längre än du nog först hade tänkt. Rustika gästrum på övervåningen får dig att ta ett extra glas vin och sen krypa i säng.

När du avklarat en fantastisk måltid och fått tillräckligt med mod i flytande form, ta dig ut till Golf Ammerschwihr. Det är en av de mest unika turer du har möjligheten att uppleva och längden på 5200 meter är tillräckligt utmanande. Med utsikt över vingårdarna och en himmel som sträcker sig mot horisonten, är det här en eftermiddag du inte vill missa.

Besök kyrkan i St. Martin för fantastisk musik

Kyrkan i St. Martin dominerar landskapet i byn och på många sätt är det en ganska självklar religiös plats att besöka. Det som gör den unik är orgeln i kyrkans sakristia. Orgeln med 3200 pipor har blivit omsorgsfullt restaurerad av samhället och ljuden den kan skapa är helt otroliga.

Om du besöker Ammerschwihr i november eller december, kan du delta i en av de lokala jaktsessionerna. Vildsvin och andra djur går att jaga under begränsade perioder i slutet av året. Om du lyckas få något, finns det en god chans att någon av de lokala restaurangerna kan hjälpa dig skapa en fantastisk måltid som belöning för dina ansträngningar.

När du är i den här kommunen, se till att njuta av lite tid att bara vandra runt i de olika butikerna och bagerierna som finns utefter gatorna. In the Cornfield är en av våra favoriter, de erbjuder hemlagat bakat bröd, skapat med klassiska metoder och har lokala grönsaker och speciallivsmedel för en snabb bit mat. Bakery Lorang är en nära efterföljare med dess rum för te och krämer för bakverk.

Turistbyrå och -information

Kontaktinformation och information om nationella och lokala turistkontor

Frankrikes turistbyrå

France Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO

Närmaste flygplats / station?

Nedan kan du se vilka terminaler, stationer och flygplatser som är närmast staden om du vill använda kollektivtrafik och flygförbindelser.

Resotips

Hitta de bästa priser för hyrbilar

Hitta de bästa priser för hyrbilar

Om du använder andra transporter kan du i många fall med fördel hyra en bil på plats. Prova en sökning i multisökmotorn som jämför priser från alla större biluthyrningsföretag som Avis, Hertz, Europcar, Sixt och även ett brett utbud av lokala företag i en sökning.

Hyr motorcyklar och skotrar

Sök de bästa erbjudanden för motorcykeluthyrning

Sök efter möjlighet att hyra motorcyklar och skotrar.

Hyr cyklar och elcyklar

Hitta de bästa erbjudandena på cykeluthyrning

Sök möjligheter att hyra cyklar och elcyklar på de populäraste destinationerna.

Karta över staden

Valutakurser, Valutaomvandlare

EUR - Euromedlemsländer
USD
0,9038
GBP
1,1897
DKK
0,1338
SEK
0,0948
NOK
0,0988

Lokal väder

Ammerschwihr
molnigt
14 ° C
15.6 °
11.7 °
67 %
7.7kmh
75 %
sön
14 °
mån
10 °
tis
10 °
ons
10 °
tor
10 °

Frankrike valuta, Euro

Pengar i Frankrike (sedlar och mynt) Den lokale valuta er Euro. 1 Euro = 100 cent. Mynt i cirkulation: 1, 2, 5, 10, 20, 50 cent €1, €2 Sedlar i cirkulation: €5, €10, €20, €50, €100, €200, €500. European Central Bank

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här