Gå till: Om, Hotell, Transport, Sevärdheter, Stadskarta, Information, Väder, SoMe, Priser eller sök i världen - ange ord eller del av ett ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Arniston

Sydafrika

#South Africa Resor till Sydafrika Med nästan 3000 mil kust att njuta av ger Sydafrika besökare möjlighet att njuta av Atlanten och Indiska oceanen med bara ett besök. Det är ett land som har 11 officiella språk, och sedan 1994 har...

Jämför priser för resor och boende

Bara ett klick - prova multisökmotorn för de billigaste resorna och vistelserna, sök motorn på mer än 700 olika webbplatser för att hitta de billigaste erbjudandena.

Sevärdheter i video

Få reseinspiration i video om destinationen

Visit Arniston

Arniston är en liten kuststad i Overberg-regionen på Cape South Coast nära Cape Agulhas, Afrikas sydligaste spets. Efter en avkopplande helg i Arniston kan du återvända med mer än du förhandlat om. Arniston är en av de speciella små platserna som får dig att köpa en stuga där.

Den är full av ingenting mycket; inget postkontor, ingen bensinstation, inga butiker, ingen genomgående trafik och vågar jag säga det, inget brott! Det kan finnas en viss opportunistisk klämning av cyklar, men om den skyldige kommer från lokalsamhället kommer han snart att fångas. Arniston Hotel är den största byggnaden i byn med sin fulla bredd mot öster, direkt mot havet.

Från denna mättade horisont dyker solen upp varje morgon och droppar gyllene strålar på vattnet. Från den stora bekväma hotellsängen kan du öppna ögonen mot havet för soluppgång. Arniston Hotel har trettio rum, inklusive sex lyxiga sviter, som alla har härlig fräsch vårdekor.

Arnistons historia kan spåras till nästan 2000 år sedan. Detta bestämdes när arkeologer hittade olika stenverktyg vid kusten från samhällen som bodde där för alla århundraden sedan. Namnet Arniston är förknippat med ett skeppsbrott som inträffade 1815. Totalt 372 människor förlorade sina liv, varav endast 6 hårda själar lyckades kämpa sig till kusten.

På dagen bebods området av nomadern Khoisan, som satte upp läger längs kusten. När europeiska bosättare upptäckte området kallade de det Waenhuiskrans eftersom de hittade en stor grotta i området som såg ut som om den kunde rymma en av deras stora vagnar som användes för transport. För de lokala fiskarna är platsen Kassiesbaai på grund av dess lilla fiskeby.

Sammantaget är Arniston en charmig och lugn plats, förmodligen mest känd för sina välbevarade, ofta fotograferade, vitkalkade halmtakstugor, belägna längs bukten och ovanför sanddynerna.

 

Sevärdheter och turer

Få en lokal guide för en personlig stadstur eller bli inspirerad av vårt partnerprogram med attraktioner och stadsturer.

Se de många erbjudandena

Hitta boende

Hotell eller lägenhet? Vilka är de bästa hotellen? och var kan jag hitta de bästa erbjudandena? Hitta inspiration om var du kan bo i ett urval av de bästa och rekommenderade hotellen och lägenheterna. Hotellrecensioner uppdateras av TrustYou kundrecensioner.

Karta och avstånd

Kontrollera Google-kartan om du vill veta vart du ska gå och beräkna avstånd eller få vägbeskrivningar.

Lokal information

När du besöker staden, dra nytta av den lokala turistinformationen, där du kan få gratis och professionell hjälp med att planera vad du ska se och göra på semester. På turistbyrån kan du också få ett brett utbud av broschyrer och kartor över staden och regionen gratis.

Nästa avsnitt ger mer lokal information om staden.

Western Cape Province Tourism

18th Floor, SA Reserve Bank Building, 60 St Georges Mall
City Bowl
Cape Town, Western Cape, 8001
South Africa

T: +27 (0)21 487 8600

www: Website Link

Sydafrikas turistbyrå

#Touristboard South Africa Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #SouthAfrica #visitSouthAfrica #iSouthAfrica #touristinformation #touristoffice #touristboard

Närmaste terminaler till staden

Här kan du se vilka terminaler som är närmast din destination

Hyr din transport

Semester med "egen" transport är lätt att ordna och kan i många fall visa sig vara den billigaste lösningen.

Hyra en bil

Hitta de bästa priserna på biluthyrning med vår partnermotor som söker mellan både internationella och lokala biluthyrningstjänster, sök bland alla större uthyrningsföretag

Bra att veta

Nedan hittar du länkar till bra att veta när du är på semester.

Sydafrika valuta, Rand

1 Rand = 100 cent. 5c, 10c, 20c, 50c cent R1, R2, R5 RandR10, R20, R50, R100, R200 Rand#SouthAfrica #rand #zar #currency

Väder och prognos

Här kan du se det aktuella vädret och väderprognosen för de kommande dagarna.

Cape Town
klar himmel
23.3 ° C
23.9 °
20.8 °
60 %
2.7kmh
7 %
tor
23 °
fre
22 °
lör
25 °
sön
27 °
mån
27 °

+ Information

Nedan finns bonusinformation om destinationen och du kan se och betygsätta destinationen i avsnittet om besökarnas betyg

Länkar till sociala medier

Topp 10 populära hashtags på våra webbplatser:

#Resor #Flyg #Flygresor #Hotell #Travelblog #Guide #Hotelsok #Apartment #Tågresor #Flygsok

Mer populära hashtags är:

#SouthAfrica #Arniston #iArniston #visitArniston #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

Besökares recensioner

Nedan kan du se recensioner och reaktioner från andra besökare om staden, och du kan själv betygsätta staden. Du är välkommen att lägga till intressanta platser eller bra eller dåliga upplevelser av ditt besök.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Arniston
Average rating:  
 0 reviews

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här