Resor till Bangalore

Sjöar, grottor och tempel är kännetecken av Bangalore, som är Indiens tredje största stad. Bangalore har en växande tekniknärvaro och anses vara en av de tio bästa entreprenörstäderna i världen. Staden grundades under mitten av 1500-talet, och står inför många utmaningar som en växande stad, den mest uppenbara är miljöförstöringen. Trots fokuseringen på teknik i staden, lever fortfarande nästan 20% av befolkningen i Bagalores slumm. Varför borde folk besöka Bangalore? För i Indien, finns det ingen bättre plats där det moderna livet möter levande historia.

Det Finns Många Underhållningmöjligheter!

Eftersom Bangalore har många avancerade tekniska center, kan du också hitta några avancerade tekniska underhållningsalternativ också. Uppfyll din dröm att flyga i en flygsimulator med autentiska flygplanskontroller. Gå extrem och spela paintball eller rappelera nerför en klippa. Flytta ifrån från den varma solen genom att glida nerför en massiv vattenrutschkana. Gå och bowla och bara ha en rolig tid. Oavsett vad du vill göra, finns det något sätt som du kan hitta det underhållningsalternativ du önskar i Bangalore.

Besök de Många Spirituella Platserna

Det finns många religiösa platser som kommer hjälpa dig att utforska den andliga sidan av Bangalore. Men ingen plats kan vara lika spektakulär som Pyramid Valley. En mönstrad pyramid skjuter upp i himlen och bjuder in dig att gå in och meditera. Gå upp för trapporna inne i pyramiden till kungens centrum. Utforska trädgårdarna i en lugn takt och betrakta din zen. Lägg till detta till de många tempel och helgedomar som finns i Bangaloreområdet och du kommer att få en verklig känsla för Indiens historia… och en verklig känsla av dig själv också.

Shivasamudram Vattenfallet- Långt Namn, Otroliga Vyer

Shivasamudram vattenfallet har beskrivits av vissa som “Indiens Niagarafall.” Även om det är mer spektakulärt efter monsunperioden, är vyerna som omger dessa vattenfall värt att se året runt. Det finns massor av tillgängliga vandringsalternativ och om du vill hoppa på en båt, finns det runda båtar också. Vattenfallen är hem till det äldsta vattenkraftverket i Asien och du kan gå under fallen och uppleva dess makt. Det är ett par timmars bilresa från Bangalore en bra dag, så se till att planera för mycket tid om du vill se fallen.

Är du redo att besöka Bangalore?

Bangalore har mycket att erbjuda dig eftersom staden fortsätter att arbeta för att förbättra levnadsvillkoren för befolkningen där. Oavsett om du gillar natur, teknik, eller en skön promenad på ett museum, Bangalore har massor av alternativ för varje besökare som vill utforska och njuta av staden. När allt detta är gjort, kan du även utforska de inre och eviga, om du så önskar. Varför borde folk besöka Bangalore? Du kommer att kunna slappna av, ha kul, och kanske förändra ditt liv.

Turistbyrå och -information

Kontaktinformation och information om nationella och lokala turistkontor

Indiens turistbyrå

India Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST

Närmaste flygplats / station?

Nedan kan du se vilka terminaler, stationer och flygplatser som är närmast staden om du vill använda kollektivtrafik och flygförbindelser.

Bangalore Kempegowda International Airport

Bangalore Kempegowda International Airport India Airport Website IATA: BLR ARRIVAL DEPARTURES Airport Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information Bangalore Kempegowda International Airport Arrivals powered by Airportia Bangalore Kempegowda International Airport Departures powered by Airportia

Resotips

Hitta de bästa priser för hyrbilar

Hitta de bästa priser för hyrbilar

Om du använder andra transporter kan du i många fall med fördel hyra en bil på plats. Prova en sökning i multisökmotorn som jämför priser från alla större biluthyrningsföretag som Avis, Hertz, Europcar, Sixt och även ett brett utbud av lokala företag i en sökning.

Hyr motorcyklar och skotrar

Sök de bästa erbjudanden för motorcykeluthyrning

Sök efter möjlighet att hyra motorcyklar och skotrar.

Hyr cyklar och elcyklar

Hitta de bästa erbjudandena på cykeluthyrning

Sök möjligheter att hyra cyklar och elcyklar på de populäraste destinationerna.

Karta över staden

Lokal väder

Bengaluru
dimma
17 ° C
17 °
17 °
100 %
0.5kmh
75 %
lör
25 °
sön
25 °
mån
25 °
tis
24 °
ons
20 °

Indien valuta, Rupee

Pengar i Indien (sedlar och mynt) Den lokala valutan kallas rupee (INR). 1 rupee = 100 paise. Mynt i cirkulation: ₹1, ₹2, ₹5, ₹10 Sedlar i cirkulation: ₹1, ₹2, ₹5, ₹10, ₹20, ₹50, ₹100, ₹200, ₹500, ₹2000 Indian National Bank

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här