Sök i världen - ange ord eller del av ett ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Bangkok

Bangkok

#Bangkok Visit Bangkok Bangkok har också ett officiellt namn Krung Thep Mahanakhon Amon Rattanakosin Mahinthara Ayuthaya Mahadilok Phop Noppharat Ratchathani Burirom Udomratchaniwet Mahasathan Amon Piman Awatan Sathit Sakkathattiya Witsanukam Prasit Och det är för övrigt världens längsta stadsnamn. Det bör dock tilläggas att...

Jämför priser för resor och boende

Bara ett klick - prova multisökmotorn för de billigaste resorna och vistelserna, sök motorn på mer än 700 olika webbplatser för att hitta de billigaste erbjudandena.

Bangkok Video

Rekommenderade lyxhotell

Se lista över de mest populära lyxhotell som rekommenderas av gästerna.

Upplev Bangkok

Världsmetropolen i södra Asien är också Thailands huvudstad. Bangkok är en stad som har mycket att erbjuda både dag och natt. Du kommer att uppleva mycket på din semester i Bangkok. Trafikmängden på gatorna är enorm och kan knappast jämföras med Tyskland och dess städer. Otaliga taxibilar och tuk-tuks kör i en djungel utanför vägnätet.

I själva staden finns otaliga sevärdheter som tempel, shopping, otaliga restauranger och ett fascinerande nattliv. Templen är utspridda över hela staden. Ett av de viktigaste och vackraste templen är Wat Phra Kaew och Wat Arun Ratcha Wararam-templen. Tyvärr kan inte kungliga huset besöks eftersom kungen fortfarande bor där.

En populär fritidsaktivitet är shopping, vilket är ett riktigt nöje i de otaliga köpcentren. Ett av de största köpcentren är MBK Center, som definitivt bör besökas. Tusentals människor driver sig genom de smala köpcentren och detaljhandeln. Bangkok betyder bokstavligen by i plumendungen.

Tidigare var Thailands huvudstad bara en liten handelsstad, på grund av dess optimala flodläge, lockade detta många handlare. Staden antogs som huvudstad 1782 och har vuxit okontrollerad sedan dess. Befolkningen är för närvarande 10 miljoner människor, vilket är dubbelt så högt på grund av stadens mycket unga ålder och redan är en av de största städerna i världen.

På plats är den största flygplatsen i landet som drivs av flygplan över hela världen. På grund av dess mycket centrala läge är Bangkok perfekt för en start och slut i Thailand för din semester.

Bra att veta

Nedan hittar du länkar till bra att veta när du är på semester.

Bangkok Boutique- och Lyxhotell

#Bangkok Bangkok Video Rekommenderade lyxhotell Se lista över de mest populära lyxhotell som rekommenderas av gästerna. Upplev Bangkok Världsmetropolen i södra Asien är också Thailands huvudstad. Bangkok är en stad som har mycket att erbjuda både dag och natt. Du kommer att uppleva mycket...

Bangkok, Suvarnabhumi International Airport

#BKK #Airport Bangkok Internaional Suvarnabhumi Airport Thailand Airport Website IATA: BKK ARRIVAL DEPARTURES Airport Information, Airport Transfer, Hotel, Transport Links, City Guide, Tourist Information, Live Arrivals, Live Departures, Contact Information Bangkok Suvarnabhumi Airport Arrivals powered by Airportia Flight Tracker Bangkok Don Mueang International Airport Departures powered by Airportia #Bangkok #BangkokAirport...

Thailand valuta, Bath

1 Bath = 100 satang. 25, 50 satang 1, 2, 5, 10 Bath฿20, ฿50, ฿100, ฿500, ฿1000 Bath Thailand National Bank #thailand #bath #currency #thb

Länkar till sociala medier

Error decoding the Instagram API json

Topp 10 populära hashtags på våra webbplatser:

#Resor #Flyg #Flygresor #Hotell #Travelblog #Guide #Hotelsok #Apartment #Tågresor #Flygsok

Mer populära hashtags är:

#Bangkok #Thailand #5Hotel #LuxuryHotels

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här