Resor till Bardufoss

Beläget i Tromsregionen i Norge, ett besök till Bardufoss är chansen att besöka tre unika byar som alla erbjuder några otroliga möjligheter för upptäcktsfärder. Andselv, Andslimoen och Heggelia tillsammans kombinerar att erbjuda ett antal vandringsmöjligheter och andra småstadsupplevelser som verkligen är unika för området. Alla 3 byarna har en befolkning som är mindre än 1000, så du får den rustika semester du alltid velat ha i Nordnorge.

Varför Inte se Världen Från ett Nytt Perspektiv?

Det är ett ganska tillförlitlig snöfall som kommer till Bardufossregionen eftersom klimatet är ganska kontinentalt till naturen istället för kustligt som du kanske förväntat dig. Somrarna är ganska varma och vintrarna är ganska kraftiga och kalla. När du går norrut under vintermånaderna (eller åtminstone när snön ligger på marken), vad förväntar du dig att se? Renar kanske? Vad sägs om hundspann? Huskylodge sätter ihop hundspannsturer som hjälper dig att se området ur ett nytt perspektiv och ger dig några fantastiska fototillfällen.

Allt detta bara om årstiden har skiftat, dock, så ett sommarbesök kommer inte att få denna möjlighet. Du har några fantastiska vandringsmöjligheter som bara väntar på dig istället! Topparna som omger Bardufoss är höga, majestätiska, och ofta snötäckta året runt, vilket ger dig en fantastisk utsikt och ett behagligt klimat för att hitta en egen stig eller följa någon annans upp för en av de omgivande topparna

Hugg ut din Egen Isskulptur?

Navet till de flesta turistaktiviteter är centrerat kring Bardufoss Hotel. De sponsrar ett antal evenemang under hela året som verkligen kommer att ge dig en smak av hur häftig regionen verkligen är. Tänk dig att kunna hugga ut en isskulptur under norrskenet? Eller kanske vill du ta en cykeltur i området och uppleva den svala luften för dig själv, eftersom vinden nyper i öronen när du kryssar nedför en backe? Båda är möjligheter i Bardufoss!

Skidåkning är också ett sätt att leva i detta samhälle, så om du är villig att kombinera fantastisk mat med möjligheten att utforska på skidor, ta dig då till Bardufosstun när du är i regionen. Många av regionens bästa idrottsnamn har tränat här och även om du kanske inte försöker nå OS-ära, så får du en bra dag utomhus som kommer att sätta ett leende på dina läppar.

Bardufoss må vara ett litet samhälle där alla kan ditt namn, men det är också en plats där naturen lyser starkt varje säsong. Om du är redo att kasta på dig några skidor eller vandringskängor, väntar en ny glimt av världen på dig här. Är du redo att lyssna på dess kall?

Turistbyrå och -information

Kontaktinformation och information om nationella och lokala turistkontor

Norges turistbyrå

Norway Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO

Närmaste flygplats / station?

Nedan kan du se vilka terminaler, stationer och flygplatser som är närmast staden om du vill använda kollektivtrafik och flygförbindelser.

Bardufoss Airport

Bardufoss Airport   Norway Airport Website IATA: BDU ARRIVAL DEPARTURES Airport Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information Bardufoss Airport Arrivals powered by Airportia Bardufoss Airport Departures powered by Airportia

Resotips

Hitta de bästa priser för hyrbilar

Hitta de bästa priser för hyrbilar

Om du använder andra transporter kan du i många fall med fördel hyra en bil på plats. Prova en sökning i multisökmotorn som jämför priser från alla större biluthyrningsföretag som Avis, Hertz, Europcar, Sixt och även ett brett utbud av lokala företag i en sökning.

Hyr motorcyklar och skotrar

Sök de bästa erbjudanden för motorcykeluthyrning

Sök efter möjlighet att hyra motorcyklar och skotrar.

Hyr cyklar och elcyklar

Hitta de bästa erbjudandena på cykeluthyrning

Sök möjligheter att hyra cyklar och elcyklar på de populäraste destinationerna.

Karta över staden

Valutakurser, Valutaomvandlare

NOK - Norska kronan
EUR
10,1260
GBP
12,0467
DKK
1,3551
SEK
0,9604
USD
9,1523

Lokal väder

Bardufoss
molnigt
0 ° C
0 °
0 °
84 %
11.8kmh
75 %
sön
-2 °
mån
-5 °
tis
-6 °
ons
-4 °
tor
-9 °

Norge valuta, Krone

Pengar i Norge (sedlar och mynt) Den lokala valutan kallas Krone (NOK). 1 Krone = 100 Øre. Mynt i cirkulation: 1, 5 10 and 20 Kroner Sedlar i cirkulation: 50, 100, 200, 500 and 1000 kroner Norwegian National Bank

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här