Gå till: Om, Hotell, Transport, Sevärdheter, Stadskarta, Information, Väder, SoMe, Priser eller sök i världen - ange ord eller del av ett ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Bijilo

Gambia

#Gambia Resor till Gambia Islamiska republiken Gambia är ett unikt land i Afrika som bara har en gräns. Det är också det minsta landet på Afrikas fastland, med kust vid Atlanten. Oberoende sedan 1965 är den portugisiska och senegalesiska påverkan stark...

Jämför priser för resor och boende

Bara ett klick - prova multisökmotorn för de billigaste resorna och vistelserna, sök motorn på mer än 700 olika webbplatser för att hitta de billigaste erbjudandena.

Sevärdheter i video

Få reseinspiration i video om destinationen

Visit Bijilo

Bijilo Resort and Village Bijilo ligger i västkusten i Kombo North St. Mary District of Gambia i Västafrika och ligger 23 kilometer sydväst om huvudstaden i Banjul.

Den gamla byn och dess nya bostadsområden ligger ca. 2 kilometer söder om Kololi och området Senegambia Strip och ligger mest till höger om Bertil Harding Highway, medan staden inkluderar byn och mycket av området till vänster om vägen, mot Atlanten. Denna del av kusten är lugnare än dess motsvarigheter mot havet i norr, och det finns mycket färre humlar.

Tillbaka på 1970-talet var strandområdet ett lugnt bakvatten i Gambias Kombos. Det kännetecknades av en täckning av tät, sluten skog, dominerad av rhun palmer med några kokospalmer och dess bredd var nästan öde. Idag har mycket av skogen söder om Bijilo Forest Park tunnats ut för att göra plats för turismrelaterade industrier och privata hem. Stränderna i området är fortfarande relativt tysta, förutom de delar som vetter mot hotellen. Mellan hålen i de olika bostäderna finns några barer och restauranger.

Sanden är gyllene, bred och ren och är ett utmärkt ställe att sola och, när havet är lugnare, att simma. Det är också vanligt att se rekryterade apor i det allmänna området, ibland besöker barerna för snacks. Ibland kan du se Serer-fiskare landa sina fångster på stranden från sina piroger. Området längs Kombo kustvägar, parallellt med Atlanten, är väl upplyst och fotåtkomst till havssidan är ganska bra.

 

Sevärdheter och turer

Få en lokal guide för en personlig stadstur eller bli inspirerad av vårt partnerprogram med attraktioner och stadsturer.

Se de många erbjudandena

Hitta boende

Hotell eller lägenhet? Vilka är de bästa hotellen? och var kan jag hitta de bästa erbjudandena? Hitta inspiration om var du kan bo i ett urval av de bästa och rekommenderade hotellen och lägenheterna. Hotellrecensioner uppdateras av TrustYou kundrecensioner.

Karta och avstånd

Kontrollera Google-kartan om du vill veta vart du ska gå och beräkna avstånd eller få vägbeskrivningar.

Lokal information

När du besöker staden, dra nytta av den lokala turistinformationen, där du kan få gratis och professionell hjälp med att planera vad du ska se och göra på semester. På turistbyrån kan du också få ett brett utbud av broschyrer och kartor över staden och regionen gratis.

Nästa avsnitt ger mer lokal information om staden.

 

Gambias turistbyrå

#Touristboard Gambia Tourism Authority Dream Park PMB 4085 Kotu Western, Gambia T: +220 446 2491 Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Gambia #visitGambia #iGambia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Närmaste terminaler till staden

Här kan du se vilka terminaler som är närmast din destination

Hyr din transport

Semester med "egen" transport är lätt att ordna och kan i många fall visa sig vara den billigaste lösningen.

Hyra en bil

Hitta de bästa priserna på biluthyrning med vår partnermotor som söker mellan både internationella och lokala biluthyrningstjänster, sök bland alla större uthyrningsföretag

Bra att veta

Nedan hittar du länkar till bra att veta när du är på semester.

Väder och prognos

Här kan du se det aktuella vädret och väderprognosen för de kommande dagarna.

The Gambia
molnigt
21 ° C
21 °
21 °
17 %
2.7kmh
81 %
tor
36 °
fre
33 °
lör
36 °
sön
37 °
mån
40 °

+ Information

Nedan finns bonusinformation om destinationen och du kan se och betygsätta destinationen i avsnittet om besökarnas betyg

Länkar till sociala medier

Topp 10 populära hashtags på våra webbplatser:

#Resor #Flyg #Flygresor #Hotell #Travelblog #Guide #Hotelsok #Apartment #Tågresor #Flygsok

Mer populära hashtags är:

#Gambia #Bijilo #iBijilo #visitBijilo #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

Besökares recensioner

Nedan kan du se recensioner och reaktioner från andra besökare om staden, och du kan själv betygsätta staden. Du är välkommen att lägga till intressanta platser eller bra eller dåliga upplevelser av ditt besök.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bijilo
Average rating:  
 0 reviews

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här