Resor till Boston

Boston är en av de äldsta städerna i USA, staden etablerades ursprungligen år 1630. Den har spelat en viktig roll i många händelser i USA: s historia, bland annat den politiska protest som skulle komma att bli känd som Boston Tea Party. Det är en plats du kan utforska på din fritid som kan vara underhållande och lärorik.

En av de första saker du kanske vill göra är att ta en promenad genom Faneuil Hall Marketplace. Det finns gatumusikanter, många matalternativ, och massor av ställen där du kan stanna för att ta en favoritdryck eller två. Efter marknaden, styr din kos mot den norra änden för några av de bästa skaldjur- och italienska restauranger i staden.

Om du vill komma bort från turistområdena och uppleva Boston från ett lokalt perspektiv, kan du sedan besöka Newbury Street. Det finns gott om butiker att utforska och restauranger att njuta av. Du kan finna gatorna trånga om ett lokal lag som alla hejer på spelar en match.

Det finns gott om museer i Boston som är perfekt för hela familjen. Museum of Science är en av de bästa i sitt slag längs östkusten. Du hittar även New England Aquarium och Museum of Fine Art som erbjuder många möjligheter att utforska. För dem med yngre barn, överväg Barnens Museum i stället för de ibland långa köer som bildas vid akvariet.

Boston kan vara ett äventyr i sig eller vara stoppunkten för runt resande i de många små byar och samhällen i New England. Till lands eller till sjöss, är det en amerikansk stad du kommer att vilja se.

Turistbyrå och -information

Kontaktinformation och information om nationella och lokala turistkontor

USAs turistbyrå

USA Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO

Närmaste flygplats / station?

Nedan kan du se vilka terminaler, stationer och flygplatser som är närmast staden om du vill använda kollektivtrafik och flygförbindelser.

Resotips

Hitta de bästa priser för hyrbilar

Hitta de bästa priser för hyrbilar

Om du använder andra transporter kan du i många fall med fördel hyra en bil på plats. Prova en sökning i multisökmotorn som jämför priser från alla större biluthyrningsföretag som Avis, Hertz, Europcar, Sixt och även ett brett utbud av lokala företag i en sökning.

Hyr motorcyklar och skotrar

Sök de bästa erbjudanden för motorcykeluthyrning

Sök efter möjlighet att hyra motorcyklar och skotrar.

Hyr cyklar och elcyklar

Hitta de bästa erbjudandena på cykeluthyrning

Sök möjligheter att hyra cyklar och elcyklar på de populäraste destinationerna.

Karta över staden

Lokal väder

Boston
mulet
11.1 ° C
11.7 °
10 °
62 %
4.1kmh
90 %
lör
10 °
sön
3 °
mån
3 °
tis
2 °
ons
0 °

USA valuta, Dollar

Pengar i USA (sedlar och mynt) Den lokala valutan kallas Dollar (USD). 1 Dollar = 100 cent. Mynt i cirkulation: 1¢, 5¢, 10¢, $¼, $½, $1 Sedlar i cirkulation: $1, $1, $5, $10, $20, $50, $100 Dollar notes. USA National Bank

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här