Resor till Buenos Aires

En semester i Buenos Aires Argentina är perfekt för alla som vill uppleva denna dynamiska och vackra landet, som är huvudstaden finns det ingen brist på sevärdheter, men de som söker en mer avslappnad semester kommer inte bli besviken av de fantastiska stränderna i närheten . Det argentinska kimatet är tempererat, sommarmånaderna har stor strand väder så vi vet att du vill varva ner vid kusten under din Buenos Aires semester.

När du inte kopplar av på Argentina ‘s fantastiska kust, det finns massor annat att göra under din Buenos Aires semester. Att vara huvudstad i Argentina finns massor att se. Strandpromenaden i Palermo är en vacker del av staden med sina stora öppna ytor och sjöar där man kan hyra båtar. För en chans att se några argentinska kultur, bege dig till La Boca för sin Caminito gata, full av konst och hantverk, är området också känt för tango dans och du kan ofta se dansare öva på gatan. Eller kanske du vill promenera genom Palermo Viejo, med sina traditionella kullerstensgator och små butiker.

När du inte utforskar denna moderna staden, finns ett stort antal aktiviteter för dig under din Buenos Aires semester. Tango är mycket populär i regionen och det finns ofta lektioner erbjuds på studios och hotell och det är ett bra sätt att lära. Det finns också flera vin evenemang i Buenos Aires under hela året har dessa naturligtvis upplevs bäst genom en vinprovning, som kan bokas genom ett flertal företag och barer i hela staden.

Omgivningen Buenos Aires har några av landets mest orörda stränder, långa sträckor av gyllene sand stöd till skogar, med varma klara vatten. Kusten är här också populär för vattensporter såsom vattenskidor, dykning och segling. En semester i Buenos Aires är ett utmärkt sätt att uppleva Argentina, är dess närliggande spektakulär kustlinje den idealiska platsen att slappna av, men om du letar efter mer underhållning kommer du inte bli besviken av vad som erbjuds i huvudstaden.

Turistbyrå och -information

Kontaktinformation och information om nationella och lokala turistkontor

Argentinas turistbyrå

Traveladvisor in Argentina: Are you going on a vacation you can get lots of free and professional help, traveladvice and information from the National Tourism Organisation. Discover the country and the cities getting the most out of your vacation with the professional help from the people who knows their country and their culture the best. Argentina Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO

Turistinformation Buenos Aires

Buenos Aires Tourist information office FLORIDA 50 BUENOS AIRES Website

Närmaste flygplats / station?

Nedan kan du se vilka terminaler, stationer och flygplatser som är närmast staden om du vill använda kollektivtrafik och flygförbindelser.

Resotips

Hitta de bästa priser för hyrbilar

Hitta de bästa priser för hyrbilar

Om du använder andra transporter kan du i många fall med fördel hyra en bil på plats. Prova en sökning i multisökmotorn som jämför priser från alla större biluthyrningsföretag som Avis, Hertz, Europcar, Sixt och även ett brett utbud av lokala företag i en sökning.

Hyr motorcyklar och skotrar

Sök de bästa erbjudanden för motorcykeluthyrning

Sök efter möjlighet att hyra motorcyklar och skotrar.

Hyr cyklar och elcyklar

Hitta de bästa erbjudandena på cykeluthyrning

Sök möjligheter att hyra cyklar och elcyklar på de populäraste destinationerna.

Karta över staden

Lokal väder

Buenos Aires
klar himmel
26 ° C
27.2 °
24.4 °
61 %
4.6kmh
0 %
lör
28 °
sön
31 °
mån
23 °
tis
26 °
ons
23 °

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här