Resor till Windhoek

Med ett besök i Windhoek, hittar du skönheten i Namibia framför dina egna ögon. Denna stad erbjuder koloniala influenser, kända landmärken, och tillgång till de intensiva vyer Afrika har att erbjuda. En av dina första stopp i Windhoek bör vara Parliament Gardens. Detta expansiva grönområde erbjuder tysta vandringsleder, unika statyer, och en olivträd dunge som kopplar platsen till dess tidigare användning som en olivodling. Det första självständighetens-monument byggdes här. Två gånger per månad arrangerats en teater i parken av det lokala universitetet.

Det finns många museer är utspridda i Windhoek också. Alte Feste, som byggdes 1890, är värd för Nationalmuseumet. The Independence Memorial Museum, National Library och Djurparken är också stora äventyr att planera under din vistelse i staden. Det finns också 3 slott att hitta i Windhoek, med Sanderburg som är ett av de mest unika tack vare sitt utseende i korsvirkesstil.

Det finns många safaris tillgängliga i Windhoek att njuta av också. Vissa kan schemaläggas direkt med din hotellvistelse för bekvämlighet. Alternativen omfattar 3-dagars safari, med många orter som erbjuder paketerbjudanden som inkluderar spabehandlingar, måltider och transport så att du inte behöver oroa dig för extra planering eller samordning. Ett besök i Windhoek kan vara en utmaning med sin högre höjd , men det kan också vara mycket givande. Planera ditt besök idag för att uppleva något av det bästa som Namibia och Afrika har att erbjuda.

Turistbyrå och -information

Kontaktinformation och information om nationella och lokala turistkontor

Närmaste flygplats / station?

Nedan kan du se vilka terminaler, stationer och flygplatser som är närmast staden om du vill använda kollektivtrafik och flygförbindelser.

Resotips

Hitta de bästa priser för hyrbilar

Hitta de bästa priser för hyrbilar

Om du använder andra transporter kan du i många fall med fördel hyra en bil på plats. Prova en sökning i multisökmotorn som jämför priser från alla större biluthyrningsföretag som Avis, Hertz, Europcar, Sixt och även ett brett utbud av lokala företag i en sökning.

Hyr motorcyklar och skotrar

Sök de bästa erbjudanden för motorcykeluthyrning

Sök efter möjlighet att hyra motorcyklar och skotrar.

Hyr cyklar och elcyklar

Hitta de bästa erbjudandena på cykeluthyrning

Sök möjligheter att hyra cyklar och elcyklar på de populäraste destinationerna.

Karta över staden

Lokal väder

Windhoek
klar himmel
24 ° C
24 °
24 °
8 %
4.1kmh
0 %
mån
21 °
tis
32 °
ons
32 °
tor
34 °
fre
34 °

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här