Gå till: Om, Hotell, Transport, Sevärdheter, Stadskarta, Information, Väder, SoMe, Priser eller sök i världen - ange ord eller del av ett ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#CastellonDeLaPlana

Spanien

#Spain Resor till Spanien Med en avspänd livsstil, fantastiska stränder, utsökt mat och ett pulserande nattliv, är resor till Spanien ett perfekt val för en härlig semester. Från en avkopplande semester på någon av Balearernas vackra stränder till Barcelonas vackra avenyer och...

Jämför priser för resor och boende

Bara ett klick - prova multisökmotorn för de billigaste resorna och vistelserna, sök motorn på mer än 700 olika webbplatser för att hitta de billigaste erbjudandena.

Sevärdheter i video

Få reseinspiration i video om destinationen

Visit Castellon de la Plana

Den medeltida staden Castellon de la Plana är en utmärkt bas för att utforska Castellon och kusten. Det är en liten stad med mysiga gator som lätt kan utforskas till fots.

Staden grundades på 1200 -talet. Katedralen Santa Maria de la Asuncion har byggts om mer än en gång sedan dess och är fortfarande inte färdig! Missa inte 1400 -talets 58 meter höga klocktorn El Fadri, stadens berömda monument.

Basilica de Santa Maria de Llado har underbara anlagda trädgårdar, 1700 -talsklostret Las Capuchinas och Ajuntamentet, rådhuset är andra anmärkningsvärda byggnader som du bör se under ditt besök i staden.

Museum de Bellas Artes har stora enorma samlingar av målningar, keramik och skulpturer. För de som är intresserade av rymden och planeterna har Castellon också ett bra planetarium.

Ta dig tid att promenera runt det gamla kvarteret i Castellon: Plaza de Santa Clara, Plaza de la Pescaderia och Plaza Mayor. Utmärkta tapasbarer finns på Plaza de Santa Clara, så se till att prova några av de typiska Castellon -rätterna.

Om du behöver tid vid havet kan du gå till närliggande Benicassim som varje år håller den världsberömda internationella festivalen i Benicassim, en fyra dagar lång pop- och indiemusikfestival som hölls i juli. Du kan också välja en lugnare dag och besöka det idylliska karmelitklostret från 1700 -talet Desierto de las Palmas, som ligger i naturparken med samma namn. Klostret är fortfarande bebodt av karmelitiska nunnor idag.

Du kan också välja ett annat sätt inåt landet och besöka den medeltida staden Morella. Det är utan tvekan den mest attraktiva staden i Castellon. Den steniga kullen som Morella byggs på stiger plötsligt upp från det platta landet och det hela domineras imponerande av slottet Morella. Också värt att se är kyrkan Santa Maria la Mayor, som är från 1300 -talet. Lägg märke till den vackra spiraltrappan, gjord av marmor.

Resor till Castellon de la Plana, Spanien

Läs om och få inspiration för en resa till staden, kolla efter de billigaste flygen och hotellen i Castellon de la Plana och Spanien.

Här kan du söka och jämföra priser för resor och semesterresor. På sajten hittar du också reseerbjudanden samt allmän reseinformation, guider, “bra att veta” och fakta om staden. Du hittar också uppdaterade aktuella väder- och väderprognoser för staden.

Sevärdheter och turer

Få en lokal guide för en personlig stadstur eller bli inspirerad av vårt partnerprogram med attraktioner och stadsturer.

Se de många erbjudandena

Hitta boende

Hotell eller lägenhet? Vilka är de bästa hotellen? och var kan jag hitta de bästa erbjudandena? Hitta inspiration om var du kan bo i ett urval av de bästa och rekommenderade hotellen och lägenheterna. Hotellrecensioner uppdateras av TrustYou kundrecensioner.

Karta och avstånd

Kontrollera Google-kartan om du vill veta vart du ska gå och beräkna avstånd eller få vägbeskrivningar.

Lokal information

När du besöker staden, dra nytta av den lokala turistinformationen, där du kan få gratis och professionell hjälp med att planera vad du ska se och göra på semester. På turistbyrån kan du också få ett brett utbud av broschyrer och kartor över staden och regionen gratis.

Nästa avsnitt ger mer lokal information om staden.

Tourist Information Office Castellon de la Plana

Plaza María Agustina 5
12004, Castellón (Valencia)

T: +34 964 358 688

www: Website Link

Turismo de Valencia

Agència Valenciana del Turisme
Ciutat Administrativa 9 d’Octubre
Torre 2 -planta 3. C/ Castán Tobeñas 77
46018 Valencia

T: +34 961209800

www: Website Link

Spaniens turistbyrå

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Närmaste terminaler till staden

Här kan du se vilka terminaler som är närmast din destination

Hyr din transport

Semester med "egen" transport är lätt att ordna och kan i många fall visa sig vara den billigaste lösningen.

Hyra en bil

Hitta de bästa priserna på biluthyrning med vår partnermotor som söker mellan både internationella och lokala biluthyrningstjänster, sök bland alla större uthyrningsföretag

Bra att veta

Nedan hittar du länkar till bra att veta när du är på semester.

Coronavirus & reserestriktioner Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistik för landet i bekräftade och aktuella aktiva fall av Covid-19 / Coronavirus. Du kan också se statistik för dödsfall relaterade till viruset. Resebegränsningar för Spanien Situationen förändras snabbt, för bästa och mest tillförlitliga...

De bästa rätterna i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mat i Spanien Mat i Spanien är inte bara mat, det är också en upplevelse som har blivit en del av det som gör landet unikt. För de flesta anses frukost traditionellt vara dagens viktigaste måltid, men i...

Spanien i historieböckerna

#History Spaniens historia video Historia i korthet Sedan förhistorisk tid har mycket av den iberiska halvön ockuperats av olika kulturella grupper. Man tror att människor kom till Spanien omkring 35 000 f.Kr., och bevis på tidiga mänskliga bosättningar kan hittas i grottmålningar...

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Väder och prognos

Här kan du se det aktuella vädret och väderprognosen för de kommande dagarna.

+ Information

Nedan finns bonusinformation om destinationen och du kan se och betygsätta destinationen i avsnittet om besökarnas betyg

Länkar till sociala medier

Topp 10 populära hashtags på våra webbplatser:

#Resor #Flyg #Flygresor #Hotell #Travelblog #Guide #Hotelsok #Apartment #Tågresor #Flygsok

Mer populära hashtags är:

#CastellonDeLaPlana #iCastellonDeLaPlana #VisitCastellonDeLaPlana #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besökares recensioner

Nedan kan du se recensioner och reaktioner från andra besökare om staden, och du kan själv betygsätta staden. Du är välkommen att lägga till intressanta platser eller bra eller dåliga upplevelser av ditt besök.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

CastellonDeLaPlana
Average rating:  
 0 reviews

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här