Gå till: Om, Hotell, Transport, Sevärdheter, Stadskarta, Information, Väder, SoMe, Priser eller sök i världen - ange ord eller del av ett ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Doncaster

Storbritannien

#United Kingdom Resor till Storbritannien Fotboll, te, whisky och tvåvåningsbussar är bara några av de saker vi förknippar med resor till Storbritannien. Här finns något och se och uppleva för alla. Det är inte för inte som Storbritannien är ett av...

Jämför priser för resor och boende

Bara ett klick - prova multisökmotorn för de billigaste resorna och vistelserna, sök motorn på mer än 700 olika webbplatser för att hitta de billigaste erbjudandena.

Sevärdheter i video

Få reseinspiration i video om destinationen

Visit Doncaster

Doncaster ligger i södra Yorkshire och finns nog inte på mångas radar inför en typisk stadsvisit, semester eller weekend. Det är verkligen synd att det är så då detta samhälle har mycket mer att erbjuda än den traditionella pubrundan. Staden grundades ursprungligen under den romerska ockuperingen av området och dagens Doncaster är en familjevänlig ort som passar de unga – eller de som fortfarande är unga i sinnet. Detta gör staden till det perfekta stället att koppla av på nästa gång du vill komma bort från vardagen!

Lär Dig Allt om Doncaster Genom en Tripp till Stadskärnan

Doncasters Museum och Konstgalleri ligger i stadens hjärta och är döpt efter orten. Det ligger i inhägnade trädgårdar som först öppnades 1964. En guidad tur genom museet kommer ge dig denna orts historia genom dekorativ- och skön konst, naturhistoria och till och med arkeologi. Museet har dessutom ett roterande schema med tillfälliga utställningar som adderar ytterligare värde i  entréavgiften.

Nu när du är på museibesökande humör bör du även besöka Regimental Museet lokaliserat i samma byggnad. Museets höjdpunkt är en av de mest omfattande medaljsamlingarna i hela landet. Här finns även Aeromuseet, ett museum som innehållande luftfartyg och relaterade minnessaker från efterkrigstiden.

5 hektar Trädgårdsutrymme?

Efter att du utforskat inomhus så känns det ju helt rätt att utforska Doncaster utomhus! Ta dig till BJ Nurseries där du hittar ett stort utbud av buskar, träd och fleråriga växter som står och väntar på att någon skall ta kort på dem. Dahlior blommar i fantastisk prakt under sensommaren medan öar av grönt gräs blåser lugnt i brisen. Trädgårdarna är dock endast öppna från Maj till Augusti och du behöver göra en bokning för att få se dem.

För en hel eftermiddag av njutning så rekommenderar vi Doncaster Lakeside. Detta är ett komplex fullt med butiker och fritidsalternativ som är perfekt för hela familjen. Du kan se en film på bion som finns här, bowla eller till och med hyra en paddelbåt för att njuta av lite tid ute på sjön. Kayaker finns även tillgängliga i både singel och dubbel form om du föredrar det till överkomliga priser. Om du stannar vid Turistinformationen så finns det en god chans att du kan få med dig en rabattcheck.

Resor till Doncaster, Storbritannien

Läs om och få inspiration för en resa till staden, kolla efter de billigaste flygen och hotellen i Doncaster och Storbritannien.

Här kan du söka och jämföra priser för resor och semesterresor. På sajten hittar du också reseerbjudanden samt allmän reseinformation, guider, “bra att veta” och fakta om staden. Du hittar också uppdaterade aktuella väder- och väderprognoser för staden.

Sevärdheter och turer

Få en lokal guide för en personlig stadstur eller bli inspirerad av vårt partnerprogram med attraktioner och stadsturer.

Se de många erbjudandena

Hitta boende

Hotell eller lägenhet? Vilka är de bästa hotellen? och var kan jag hitta de bästa erbjudandena? Hitta inspiration om var du kan bo i ett urval av de bästa och rekommenderade hotellen och lägenheterna. Hotellrecensioner uppdateras av TrustYou kundrecensioner.

Karta och avstånd

Kontrollera Google-kartan om du vill veta vart du ska gå och beräkna avstånd eller få vägbeskrivningar.

Lokal information

När du besöker staden, dra nytta av den lokala turistinformationen, där du kan få gratis och professionell hjälp med att planera vad du ska se och göra på semester. På turistbyrån kan du också få ett brett utbud av broschyrer och kartor över staden och regionen gratis.

Nästa avsnitt ger mer lokal information om staden.

Doncaster Tourist Information

1 Priory Place
Doncaster,
South Yorkshire
DN1 1BN

T: +44 1302 734309

www: Website Link

English Tourism Organisation

VisitBritain

www: Website Link

Storbritanniens turistbyrå

#Touristboard Great Britain Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #UK #visitUK #iUK #touristinformation #touristoffice #touristboard

Närmaste terminaler till staden

Här kan du se vilka terminaler som är närmast din destination

Hyr din transport

Semester med "egen" transport är lätt att ordna och kan i många fall visa sig vara den billigaste lösningen.

Hyra en bil

Hitta de bästa priserna på biluthyrning med vår partnermotor som söker mellan både internationella och lokala biluthyrningstjänster, sök bland alla större uthyrningsföretag

Bra att veta

Nedan hittar du länkar till bra att veta när du är på semester.

Coronavirus & reserestriktioner Storbritannien

#Storbritannien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Storbritannien Se statistik för landet i bekräftade och aktuella aktiva fall av Covid-19 / Coronavirus. Du kan också se statistik för dödsfall relaterade till viruset. Resebegränsningar för Storbritannien Situationen förändras snabbt, för bästa och mest tillförlitliga...

Storbritannien valuta, Pound

1 Pound = 100 pence. 1, 2, 5, 10, 20, 50 pence £1, £2 pound£5, £10, £20, £50 Bank of England#UK #pound #gbp #currency

Väder och prognos

Här kan du se det aktuella vädret och väderprognosen för de kommande dagarna.

Doncaster
mulet
12.4 ° C
13.2 °
11.3 °
85 %
6.7kmh
100 %
mån
13 °
tis
14 °
ons
14 °
tor
16 °
fre
13 °

+ Information

Nedan finns bonusinformation om destinationen och du kan se och betygsätta destinationen i avsnittet om besökarnas betyg

Besökares recensioner

Nedan kan du se recensioner och reaktioner från andra besökare om staden, och du kan själv betygsätta staden. Du är välkommen att lägga till intressanta platser eller bra eller dåliga upplevelser av ditt besök.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Doncaster
Average rating:  
 0 reviews

Länkar till sociala medier

Error decoding the Instagram API json

Topp 10 populära hashtags på våra webbplatser:

#Resor #Flyg #Flygresor #Hotell #Travelblog #Guide #Hotelsok #Apartment #Tågresor #Flygsok

Mer populära hashtags är:

#Doncaster #iDoncaster #VisitDoncaster #England #VisitEngland #UnitedKingdom #VisitUnitedKingdom #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här