Gå till: Om, Karta, Transport, Stadsguide, Information, Helgdagar, Väder, SoMe eller sök i världen - ange ett ord eller del av ett ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Faroe Islands

Turistattraktioner video

Ta en presentationstur i video från landet

Resor till Färöarna

Skärgården som kallas Färöarna är ungefär halvvägs mellan Island och Norge. Det är en nation som är extremt robust, utmanande, men fortfarande ganska inbjudande. Vädret är vanligtvis vått, molnigt och svalt under ett besök – och att inte tala om blåsigt, tack vare sitt läge i Golfströmmen. Även fast öarna är en del av den suveräna staten Danmark har de varit en självstyrande enhet sedan 1948.

Det är sant att Färöarna ofta ses som små och avlägsna, men de färöiska erbjuder också ett av de mest spännande områdena att utforska i världen idag. Tornklippor stiger över dig när du utforskar dolda sjövägar. Gamla fiskelägen erbjuder en rustik upplevelse som helt och hållet är tillfredsställande. Sedan är det fokus på traditioner, som ofta kombinerar nordiska och Viking idéer till en otrolig upplevelse.

Du kan utforska de små samhällena Streymoy och Tórshavn, njuta av blomstrande marknader och vänlig atmosfär. Planera din vistelse för St. Olafs dag och andra sommarfestivaler. Eller dra nytta av den vita skönhet som vintern för med sig till bergen i färöiska för ett annat, men ändå spännande upplevelse.

Om du sugen på ett äventyr som är unikt och autentiskt, då måste Färöarna vara högst upp på listan.

 

Karta och avstånd

Landskarta och avståndsberäkning

Hyr din transport

Semester med "egen" transport är lätt och i de flesta fall den billigaste lösningen.

Hyra en bil

Hitta de bästa priserna för biluthyrning, sök bland alla större uthyrningsföretag

Stadsguider

Torshavn

#Torshavn Visit Torshavn       #Torshavn #iTorshavn #VisitTorshavn #FaroeIslands #VisitFaroeIslands #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Bra att veta