Gå till: Om, Hotell, Transport, Sevärdheter, Stadskarta, Information, Väder, SoMe, Priser eller sök i världen - ange ord eller del av ett ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Ganja

Azerbajdzjan

#Azerbaijan Resor till Azerbajdzjan Azerbajdzjan är en av de mest unika platserna i världen att besöka. Det finns 11 definierade klimatzoner i världen idag och denna nation har nio av dem inom dess gränser. Historia verkar vara runt varje hörn I Azerbajdzjan finns...

Jämför priser för resor och boende

Bara ett klick - prova multisökmotorn för de billigaste resorna och vistelserna, sök motorn på mer än 700 olika webbplatser för att hitta de billigaste erbjudandena.

Sevärdheter i video

Få reseinspiration i video om destinationen

Visit Ganja

Ganja, eller Gyandzha, är en stad i västra Azerbajdzjan. Staden förstördes av jordbävningar 1139 och byggdes om. Staden var ett viktigt handelscentrum. 1804 annekterades Ganja av Ryssland och döptes om till Yelizavetpol.

År 1935 döptes det om till Kirovabad och blev en av de största städerna i Azerbajdzjan. Stadens ursprungliga namn restaurerades 1989.

Resor till Ganja, Azerbajdzjan

Läs om och få inspiration för en resa till staden, kolla efter de billigaste flygen och hotellen i Ganja och Azerbajdzjan.

Här kan du söka och jämföra priser för resor och semesterresor. På sajten hittar du också erbjudanden om resor samt allmän reseinformation, guider, ”bra att veta” och fakta om staden. Du hittar också uppdaterade aktuella väder- och väderprognoser för staden.

Sevärdheter och turer

Få en lokal guide för en personlig stadstur eller bli inspirerad av vårt partnerprogram med attraktioner och stadsturer.

Se de många erbjudandena

Hitta boende

Hotell eller lägenhet? Vilka är de bästa hotellen? och var kan jag hitta de bästa erbjudandena? Hitta inspiration om var du kan bo i ett urval av de bästa och rekommenderade hotellen och lägenheterna. Hotellrecensioner uppdateras av TrustYou kundrecensioner.

Karta och avstånd

Kontrollera Google-kartan om du vill veta vart du ska gå och beräkna avstånd eller få vägbeskrivningar.

Lokal information

När du besöker staden, dra nytta av den lokala turistinformationen, där du kan få gratis och professionell hjälp med att planera vad du ska se och göra på semester. På turistbyrån kan du också få ett brett utbud av broschyrer och kartor över staden och regionen gratis.

Nästa avsnitt ger mer lokal information om staden.

Ganja Tourist Information Office

258 Mustafa Kemal Ataturk
Ganja 2000

T:

www: Website Link

Azerbajdzjans turistbyrå

#Touristboard Azerbaijan Tourism Authority Uzeyir Hajibeyov, 40 Government House, 3th floor Baku T: (+994 12) 493 43 98 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR #Azerbaijan #visitAzerbaijan #iAzerbaijan #touristinformation #touristoffice #touristboard

Närmaste terminaler till staden

Här kan du se vilka terminaler som är närmast din destination

Hyr din transport

Semester med "egen" transport är lätt att ordna och kan i många fall visa sig vara den billigaste lösningen.

Hyra en bil

Hitta de bästa priserna på biluthyrning med vår partnermotor som söker mellan både internationella och lokala biluthyrningstjänster, sök bland alla större uthyrningsföretag

Bra att veta

Nedan hittar du länkar till bra att veta när du är på semester.

Coronavirus & reserestriktioner Azerbajdzjan

#Azerbajdzjan #Covid19 Coronavirus status / statistik - Azerbajdzjan Se statistik för landet i bekräftade och aktuella aktiva fall av Covid-19 / Coronavirus. Du kan också se statistik för dödsfall relaterade till viruset. Resebegränsningar för Azerbajdzjan Situationen förändras snabbt, för bästa och mest tillförlitliga...

Väder och prognos

Här kan du se det aktuella vädret och väderprognosen för de kommande dagarna.

Ganja
växlande molnighet
23.5 ° C
23.5 °
23.5 °
53 %
4.1kmh
40 %
fre
24 °
lör
35 °
sön
35 °
mån
33 °
tis
32 °

+ Information

Nedan finns bonusinformation om destinationen och du kan se och betygsätta destinationen i avsnittet om besökarnas betyg

 

Länkar till sociala medier

Error decoding the Instagram API json

Topp 10 populära hashtags på våra webbplatser:

#Resor #Flyg #Flygresor #Hotell #Travelblog #Guide #Hotelsok #Apartment #Tågresor #Flygsok

Mer populära hashtags är:

#Ganja #iGanja #VisitGanja #Azerbaijan #VisitAzerbaijan #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besökares recensioner

Nedan kan du se recensioner och reaktioner från andra besökare om staden, och du kan själv betygsätta staden. Du är välkommen att lägga till intressanta platser eller bra eller dåliga upplevelser av ditt besök.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Ganja
Average rating:  
 0 reviews

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här