Sök i världen - ange ord eller del av ett ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Hammershus

Allinge

#Allinge Visit Allinge Allinge-Sandvig är en tvillingstad som består av Allinge och Sandvig. Med tiden har dessa två städer vuxit tillsammans. Tre fjärdedelar av de cirka 2000 invånarna bor i Allinge. De flesta butiker finns där också. Det finns mer traditionella...

Jämför priser för resor och boende

Bara ett klick - prova multisökmotorn för de billigaste resorna och vistelserna, sök motorn på mer än 700 olika webbplatser för att hitta de billigaste erbjudandena.

Hammershus

Ett riktigt bra resmål är Hammershus slott. De pittoreska och atmosfäriska ruinerna ligger på Bornholm direkt på en kulle och är de största i sitt slag i norra Europa. Tack vare sitt läge erbjuder Hammershus slott en fantastisk utsikt över det omgivande området. Slottet byggdes på 1200-talet på begäran av ärkebiskopen i Lund.

När man letar efter historiska detaljer om Hammershus slott argumenterar människor fortfarande idag. Du möter fortfarande en gammal legend, enligt vilken Hammershus slott ursprungligen skulle byggas någon annanstans. Den historiska fästningen kan fortfarande nås idag via en hängbro som leder till slottets ingång. Det rektangulära manteltornet hade en speciell funktion under medeltiden. Det var här Danmarks skatteregistreringar hölls.

Länkar till sociala medier

Error decoding the Instagram API json

Topp 10 populära hashtags på våra webbplatser:

#Resor #Flyg #Flygresor #Hotell #Travelblog #Guide #Hotelsok #Apartment #Tågresor #Flygsok

Mer populära hashtags är:

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här