Gå till: Om, Hotell, Transport, Sevärdheter, Stadskarta, Information, Väder, SoMe, Priser eller sök i världen - ange ord eller del av ett ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Innsbruck

Österrike

#Austria Resor till Österrike Skälen att besöka Österrike verkar ganska uppenbart vid första. Du har en del fantastisk arkitektur att njuta av. Du har de ständigt närvarande Alperna. De omfattande gröna ängarna knyter an till dig direkt. Vissa kanske även planerar...

Jämför priser för resor och boende

Bara ett klick - prova multisökmotorn för de billigaste resorna och vistelserna, sök motorn på mer än 700 olika webbplatser för att hitta de billigaste erbjudandena.

Sevärdheter i video

Få reseinspiration i video om destinationen

Visit Innsbruck

Innsbruck ligger i den västra delen av Österrike upp mot Alperna och det finns enkel tillgång till Brennerpasset för dem som vill komma in i Italien.

Hofkirche kan vara den vackraste kyrkan i Österrike

Huvudattraktionen i Innsbruck är Hofkirche och det är inte konstigt varför så många i denna stad är stolta över denna magnifika byggnad. Det är en gotisk kyrka som beställdes 1553 av Ferdinand I, och ingen kostnad sparades i utformningen och byggandet av denna byggnad. Extravagant och överdådig, denna byggnad är helt enkelt fantastisk, särskilt när den är upplyst på kvällen och på natten.

En annan av underverk från 1400-talet som du hittar i Innsbruck är Hofburg. Ursprungligen byggd för Sigmund den rika utvidgade Maximilian I palatset till en barock byggstil. Den stora salen är mästerverket i denna byggnad med en längd på över 31 meter med ett magnifikt målat tak och fantastiska detaljer.

Goldenes Dachl är huset med det lilla gyllene taket och är förmodligen Innsbrucks mest kända och mest fotograferade byggnad. Balustraden är på första våningen dekorerad med vapensköldar och andra våningen är dekorerad med fina skulpturer. I huset hittar du Olympia-museet som beskriver vinter-OS som har hållits i Innsbruck.

Letar du efter fler skatter?

Om dessa vackra byggnader inte räcker för dig, spendera lite tid på att gå igenom det tyrolska nationalmuseet. Den innehåller artefakter som går tillbaka till bronsåldern, och det finns ett antal utställningar som tar dig igenom regionens historia med originalkonst som visar viktiga händelser i regionen.

Volkskunst Museum är ett annat museum som är värt att besöka. Det finns ett antal snidade slädar och julkrubbar du möter först, men sedan kommer du plötsligt in i mitten av den stora samlingen av ko-klockor och karnevalsmasker.

Innsbruck är en stad som erbjuder skönhet på varje resa. Det är den perfekta staden för en weekendresa, men kan också ge den perfekta förlängda semestern för alla.

Fler attraktioner i Innsbruck

Maria-Theresien-Strasse med kolumnen Skt Anne i förgrunden är Innbrucks mest fotograferade motiv, när du tittar nerför gatan ser du Alperna stiga 2334 meter upp i slutet av gatan. Maria-Theresien-Strasse i sig är ett stort museum.

Stadtturm där från toppen finns en fin utsikt över staden.

Heiblinghaus med en vacker rokokofasad byggd på 1700-talet.

Dom zu Skt-Jakob är Innsbrucks katedral byggdes om från sitt ursprungliga utseende i början av 1700-talet. Tillsammans med de färgglada och mycket utsmyckade husen runt katedralen har du återigen ett vackert motiv för fotoalbumet.

Hofgarten är en vacker park med massor av dammar, pooler och små sjöar.

Riesenrundgemälde är en gigantisk panoramabild som visar slaget vid Bergisel under det tyrolska upproret 1809.

Alpenzoo är en vacker park från vilken du har en vacker utsikt över området runt Innsbruck, i djurparken finns det ett stort antal vilda djur som bor i alpområdet.

 

Sevärdheter och turer

Få en lokal guide för en personlig stadstur eller bli inspirerad av vårt partnerprogram med attraktioner och stadsturer.

Se de många erbjudandena

Hitta boende

Hotell eller lägenhet? Vilka är de bästa hotellen? och var kan jag hitta de bästa erbjudandena? Hitta inspiration om var du kan bo i ett urval av de bästa och rekommenderade hotellen och lägenheterna. Hotellrecensioner uppdateras av TrustYou kundrecensioner.

Karta och avstånd

Kontrollera Google-kartan om du vill veta vart du ska gå och beräkna avstånd eller få vägbeskrivningar.

Lokal information

När du besöker staden, dra nytta av den lokala turistinformationen, där du kan få gratis och professionell hjälp med att planera vad du ska se och göra på semester. På turistbyrån kan du också få ett brett utbud av broschyrer och kartor över staden och regionen gratis.

Nästa avsnitt ger mer lokal information om staden.

Tourist Information Innsbruck

Burggraben 3
6021 Innsbruck

T: +43 512 59850-0
F: +43 512 59850-107

www: website link

Tirol Tourismus

Tirol Info
Maria-Theresien-Straße
556020 Innsbruck

T: +43 512 7272 0

www: website link

Österrikes turistbyrå

#Touristboard Austria Tourism Authority Österreich Werbung Vienna Vordere Zollamtsstraße 13 1030 Wien Austria T: +43 (0) 1 58 866 0 F: +43 (0) 1 58 855 20 Social Media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO#austria #visitaustria #iaustria #touristinformation #touristoffice #touristboard

Närmaste terminaler till staden

Här kan du se vilka terminaler som är närmast din destination

Hyr din transport

Semester med "egen" transport är lätt att ordna och kan i många fall visa sig vara den billigaste lösningen.

Hyra en bil

Hitta de bästa priserna på biluthyrning med vår partnermotor som söker mellan både internationella och lokala biluthyrningstjänster, sök bland alla större uthyrningsföretag

Bra att veta

Nedan hittar du länkar till bra att veta när du är på semester.

Coronavirus & reserestriktioner Österrike

#Österrike #Covid19 Coronavirus status / statistik - Österrike Se statistik för landet i bekräftade och aktuella aktiva fall av Covid-19 / Coronavirus. Du kan också se statistik för dödsfall relaterade till viruset. Resebegränsningar för Österrike Situationen förändras snabbt, för bästa och mest tillförlitliga...

De bästa rätterna i Österrike

#Foodie Österrike Foodie Video Mat i Österrike På grund av de avstånd som det en gång stora Habsburgriket sträckte sig, har dagens Österrikes kök formats av de länder och regioner som det en gång kontrollerade. Varje region i Österrike har sina egna specialiteter...

Julmarknad i Innsbruck

Innsbruck turistinformation Hotel & Apartment Innsbruck Innsbrucks julmarknad Innsbruck var en befäst gränspost i Romarriket. Beläget på de viktiga tillfartsvägarna till Italien. På 1300 -talet utvecklades Innsbruck till en stad som blev allt viktigare fram till 1500- och 1600 -talen när Innsbruck...

Österrike i historieböckerna

#History Österrike historia video Historia i korthet Civilisationens historia i Österrike går så långt tillbaka som förhistorisk tid, då den födde olika stammar från olika delar av Europa. Kelterna anlände runt 450 f.Kr. och bosatte sig på Donau-flodens bördiga land. Ett rike...

Väder och prognos

Här kan du se det aktuella vädret och väderprognosen för de kommande dagarna.

Innsbruck
lätt regn
12.2 ° C
14 °
10.7 °
93 %
0.9kmh
75 %
lör
12 °
sön
16 °
mån
18 °
tis
22 °
ons
26 °

Besökares recensioner

Nedan kan du se recensioner och reaktioner från andra besökare om staden, och du kan själv betygsätta staden. Du är välkommen att lägga till intressanta platser eller bra eller dåliga upplevelser av ditt besök.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
INNSBRUCK
Average rating:  
 0 reviews

Länkar till sociala medier

Error decoding the Instagram API json

Topp 10 populära hashtags på våra webbplatser:

#Resor #Flyg #Flygresor #Hotell #Travelblog #Guide #Hotelsok #Apartment #Tågresor #Flygsok

Mer populära hashtags är:

#austria #innsbruck #iinnsbruck #visitinnsbruck #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här