Gå till: Om, Hotell, Transport, Sevärdheter, Stadskarta, Information, Väder, SoMe, Priser eller sök i världen - ange ord eller del av ett ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Karatu

Tanzania

#Tanzania Resor till Tanzania Tanzania är en av de bästa nationerna att uppleva Afrikas vildmark. Det är vidsträckta vildmarksområden med nationalparker, strövande djurbesättningar och det högsta berget på kontinenten. Du hittar arabiska och europeiska influenser inom kulturen, som har moderna stadscentra att...

Jämför priser för resor och boende

Bara ett klick - prova multisökmotorn för de billigaste resorna och vistelserna, sök motorn på mer än 700 olika webbplatser för att hitta de billigaste erbjudandena.

Sevärdheter i video

Få reseinspiration i video om destinationen

Visit Karatu

Karatu är en färgstark livlig stad och porten till Ngorongoro Highlands. Dammig men helt underbar, huvudgatan är bred och alltid livlig med människor i färgglada kläder som pratar, skrattar och går om sina dagliga aktiviteter.

Maasai flock boskap och getter längs kanten, det finns bås som säljer allt från kryddor till krukor och oxvagnar vävda hela vägen. I centrum av staden finns en livlig marknad som säljer frukt och grönsaker. Det är ett roligt ställe att besöka för att öva din byteshandel för souvenirer, inklusive Tinga Tinga-målningar, snidade träprydnader och de färgglada kängorna som många tanzaniska kvinnor bär varje dag.

Utanför Karatu smälter böljande kullar in i Ngorongoro Highlands. Här är bergssluttningar täckta med tjock skog och odlade områden är fyllda med gårdar och kaffeplantager med byar utspridda däremellan. Vattenfall tumlar över stenar, sunbirds flirta från blomma till blomma, och elefanter och bufflar följer gamla stigar genom vegetation till floder för att dricka och till mineralrika grottor för att extrahera salt.

 

Sevärdheter och turer

Få en lokal guide för en personlig stadstur eller bli inspirerad av vårt partnerprogram med attraktioner och stadsturer.

Se de många erbjudandena

Hitta boende

Hotell eller lägenhet? Vilka är de bästa hotellen? och var kan jag hitta de bästa erbjudandena? Hitta inspiration om var du kan bo i ett urval av de bästa och rekommenderade hotellen och lägenheterna. Hotellrecensioner uppdateras av TrustYou kundrecensioner.

Karta och avstånd

Kontrollera Google-kartan om du vill veta vart du ska gå och beräkna avstånd eller få vägbeskrivningar.

Lokal information

När du besöker staden, dra nytta av den lokala turistinformationen, där du kan få gratis och professionell hjälp med att planera vad du ska se och göra på semester. På turistbyrån kan du också få ett brett utbud av broschyrer och kartor över staden och regionen gratis.

Nästa avsnitt ger mer lokal information om staden.

 

Tanzanias turistbyrå

#Touristboard Tanzania Tourism Authority Utalii House – Laibon street/Ali Hassan Mwinyi Road P.O.Box 2485 Dar es Salaam, Tanzania. T: +255 22 2664878/9 Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Tanzania #visitTanzania #iTanzania #touristinformation #touristoffice #touristboard

Närmaste terminaler till staden

Här kan du se vilka terminaler som är närmast din destination

Hyr din transport

Semester med "egen" transport är lätt att ordna och kan i många fall visa sig vara den billigaste lösningen.

Hyra en bil

Hitta de bästa priserna på biluthyrning med vår partnermotor som söker mellan både internationella och lokala biluthyrningstjänster, sök bland alla större uthyrningsföretag

Bra att veta

Nedan hittar du länkar till bra att veta när du är på semester.

Väder och prognos

Här kan du se det aktuella vädret och väderprognosen för de kommande dagarna.

Tanzania
mulet
27.9 ° C
27.9 °
27.9 °
53 %
2.1kmh
100 %
tor
32 °
fre
27 °
lör
25 °
sön
26 °
mån
30 °

+ Information

Nedan finns bonusinformation om destinationen och du kan se och betygsätta destinationen i avsnittet om besökarnas betyg

Länkar till sociala medier

Topp 10 populära hashtags på våra webbplatser:

#Resor #Flyg #Flygresor #Hotell #Travelblog #Guide #Hotelsok #Apartment #Tågresor #Flygsok

Mer populära hashtags är:

#Tanzania #Karatu #iKaratu #visitKaratu #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

Besökares recensioner

Nedan kan du se recensioner och reaktioner från andra besökare om staden, och du kan själv betygsätta staden. Du är välkommen att lägga till intressanta platser eller bra eller dåliga upplevelser av ditt besök.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Karatu
Average rating:  
 0 reviews

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här