Sök i världen - ange ord eller del av ett ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Krabi

Krabi

#Krabi Visit Krabi Krabi är den vackra thailändska staden du drömmer om. Vackra stränder, varmt klimat och den livliga staden, bildar ramarna för den perfekta avkopplingssemestern. Staden, som ligger 900 kilometer från Bangkoks livliga stadsliv, kan tyckas lite provinsiell, men den...

Jämför priser för resor och boende

Bara ett klick - prova multisökmotorn för de billigaste resorna och vistelserna, sök motorn på mer än 700 olika webbplatser för att hitta de billigaste erbjudandena.

Krabi Video

Rekommenderade lyxhotell

Se lista över de mest populära lyxhotell som rekommenderas av gästerna.

Upplev Krabi

Staden Krabi ligger 800 kilometer söder om Bangkok i södra Thailand vid Indiska oceanen. Runt staden finns flera kalkstenskottar som står i havet och på land från marken! Området är också känt som ett klättringsparadis för unga och gamla.

Tyvärr skadades Krabi 2004 hårt av tsunamin. Trots ett långt avstånd till Bangkok kan du nå detta område enkelt och snabbt. En resa med tåg eller buss tar cirka 8 timmar. Naturligtvis finns det nattåg eller nattbussar tillgängliga. Med flyg är det mycket bekvämare, men också dyrare. Som i de flesta av Thailands områden lever de flesta av invånarna av turism, fiske och jordbruk.

Vad Krabi är mest känt för är dock klart skärgården i Koh Phi Phi, som blev känd av den amerikanska Hollywood-filmen ”The Beach”. Här hittar du vackra stränder och stenblock som står vackert ut ur havet. Dykningsmöjligheter finns naturligtvis när som helst och var som helst. Från öppna vattendykare till nybörjare erbjuder utbytesskolorna ett stort utbud av dykmöjligheter.

Det finns också Suea Cave nära Krabi med ett intilliggande meditationscenter som är mycket intressant. Krabi är definitivt en av de största destinationerna i Thailand och om du har tillräckligt med tid i Thailand bör du definitivt besöka Krabi.

Bra att veta

Nedan hittar du länkar till bra att veta när du är på semester.

Krabi Boutique- och Lyxhotell

#Krabi Krabi Video Rekommenderade lyxhotell Se lista över de mest populära lyxhotell som rekommenderas av gästerna. Upplev Krabi Staden Krabi ligger 800 kilometer söder om Bangkok i södra Thailand vid Indiska oceanen. Runt staden finns flera kalkstenskottar som står i havet och på land...

Thailand valuta, Bath

1 Bath = 100 satang. 25, 50 satang 1, 2, 5, 10 Bath฿20, ฿50, ฿100, ฿500, ฿1000 Bath Thailand National Bank #thailand #bath #currency #thb

Länkar till sociala medier

Error decoding the Instagram API json

Topp 10 populära hashtags på våra webbplatser:

#Resor #Flyg #Flygresor #Hotell #Travelblog #Guide #Hotelsok #Apartment #Tågresor #Flygsok

Mer populära hashtags är:

#Krabi #Thailand #5Hotel #LuxuryHotels #LuxuryVacation #WellnessVacation #TopHotels

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här