Sök i världen - ange ord eller del av ett ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Lanzarote

Jämför priser för resor och boende

Bara ett klick - prova multisökmotorn för de billigaste resorna och vistelserna, sök motorn på mer än 700 olika webbplatser för att hitta de billigaste erbjudandena.

Lanzarote Video

Rekommenderade lyxhotell

Se lista över de mest populära lyxhotell som rekommenderas av gästerna.

Upplev Lanzarote

Lanzarote är den östligaste av Kanarieöarna, bara 100 kilometer utanför Afrikas kust. Tillhörande Spanien betyder namnet något som ”Röda bergen” på öns språk, åtminstone är det vad vissa experter säger. Ön har en rik flora och fauna och en livlig konstscen. En underbar plats för din nästa semester.

Kanarieöarna har förtrollat ​​resenärer och invånare i århundraden, men ingen plats är lika magisk som Papagayo Beach. Det är inte den största stranden i världen, och den har inte heller de vackraste klipporna i världen som många kända stränder har. Den öppnar sig bara i en halvcirkelformad vik som försiktigt omger sitt smaragdfärgade vatten. Och det ger en djupblå himmel när dagen är klar. Sammantaget hittar du en retardation av ditt liv här.

Om du känner dig äventyrlig, varför inte besöka lavafältet. Det är kul att upptäcka och erbjuder några av de vackraste utsikten på ön Fire Mountains. Med Timanfaya National Park hittar du en liten version av Yellowstone Park i USA. Gejsrar skjuter sina fontäner upp i himlen eftersom det finns mycket vulkanaktivitet här, men var medveten om att antalet besökare är strikt reglerat och att förplanering är absolut nödvändig. Varför inte prova ett roligt sätt att utforska parken: på baksidan av en kamel!

Eftersom det fortfarande finns många aktiva vulkaner på ön finns det också ett antal kratrar att besöka. El Golfos krater och lagun har allt, en lysande färgstark upplevelse för resenärer som uppskattar mångfald: en rustik strand, en krater värt att se – och massor av vackra fotomöjligheter!

Om du letar efter en verkligt spektakulär upplevelse, gå under jorden. I Cueva i Los Verdes i Haria-regionen hittar du ingången till en två kilometer lång kyld lavatunnel, och grottans mest fantastiska attraktion ligger precis vid ingången: konserthuset, som bekvämt rymmer nästan 500 personer!

Bra att veta

Nedan hittar du länkar till bra att veta när du är på semester.

Arrecife City Walk

#CityWalk City Walking Tour Arrecife, video Arrecife https://www.youtube.com/watch?v=9Wy-NvZUfDk   #Arrecife #Spain #Citywalk #Sightseeing #Video

Arrecife Lanzarote Airport

#ACE #Airport César Manrique-Lanzarote Airport Aeropuerto de César Manrique-Lanzarote Arrecife Spain Airport website IATA: ACE ICAO: GCRR ARRIVALS DEPARTURES Airport Information, Airport Transfer, Hotel, Transport Links, City Guide, Tourist Information, Live Arrivals, Live Departures, Contact Information Lanzarote Airport Arrivals powered by Airportia Lanzarote Airport Departures powered by Airportia #Arrecife #ArrecifeAirport #ACE

Coronavirus & reserestriktioner Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistik för landet i bekräftade och aktuella aktiva fall av Covid-19 / Coronavirus. Du kan också se statistik för dödsfall relaterade till viruset. Resebegränsningar för Spanien Situationen förändras snabbt, för bästa och mest tillförlitliga...

De bästa rätterna i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mat i Spanien Mat i Spanien är inte bara mat, det är också en upplevelse som har blivit en del av det som gör landet unikt. För de flesta anses frukost traditionellt vara dagens viktigaste måltid, men i...

Länkar till sociala medier

Error decoding the Instagram API json

Topp 10 populära hashtags på våra webbplatser:

#Resor #Flyg #Flygresor #Hotell #Travelblog #Guide #Hotelsok #Apartment #Tågresor #Flygsok

Mer populära hashtags är:

#Lanzarote #Spain #5Hotel #LuxuryHotels #LuxuryVacation #WellnessVacation #TopHotels

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här