Resor till Larne

Larne har en historia som sträcker sig ända tillbaka till förbibliska tider, vilket gör att samhället är mycket mer än en enkel sjöstad. Ruinerna av Olderfleet Castle är bara ett stolt exempel på den historia som samhället erbjuder. Här följer några fler möjligheter att utforska om du skulle ha vägarna förbi den här vackra staden.

Carnfunnock Country Park

Den här parken, som bara ligger några kilometer norr om staden, erbjuder många aktiviteter. Den stora parken är perfekt för camping, och det finns flera trädgårdar att utforska. Höjdpunkten är en labyrint, men här finns även golf, minigolf, och andra aktiviteter som kan hålla dig sysselsatt.

Ballygally Beach

Den här stranden ligger också norr om staden, och kan mycket väl vara områdets bästa strand. Den är mycket ren, har ett stort sandområde, och ger dig tillgång till Ballygally Castle Hotel, som är landets äldsta operativa byggnad.

Utforska naturen

En promenadsträcka bland skogar och vattenfall finns en bit inåt landet, nära Glenoe. Larne Lough ligger också i närheten, och erbjuder goda möjligheter för mountainbiking och fågelskådning. Dykturer runt The Maidens erbjuder en unik inblick i undervattenslivet runt Larne.

Det finns alltid en pub i närheten för den som så önskar, men Larne är ett vackert samhälle som uppmuntrar dig att utforska. Missa inte möjligheten att se dessa unika platser och insupa områdets historiska atmosfär. Du kommer att få en otrolig upplevelse.

Turistbyrå och -information

Kontaktinformation och information om nationella och lokala turistkontor

Storbritanniens turistbyrå

Great Britain Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO

Närmaste flygplats / station?

Nedan kan du se vilka terminaler, stationer och flygplatser som är närmast staden om du vill använda kollektivtrafik och flygförbindelser.

Resotips

Hitta de bästa priser för hyrbilar

Hitta de bästa priser för hyrbilar

Om du använder andra transporter kan du i många fall med fördel hyra en bil på plats. Prova en sökning i multisökmotorn som jämför priser från alla större biluthyrningsföretag som Avis, Hertz, Europcar, Sixt och även ett brett utbud av lokala företag i en sökning.

Hyr motorcyklar och skotrar

Sök de bästa erbjudanden för motorcykeluthyrning

Sök efter möjlighet att hyra motorcyklar och skotrar.

Hyr cyklar och elcyklar

Hitta de bästa erbjudandena på cykeluthyrning

Sök möjligheter att hyra cyklar och elcyklar på de populäraste destinationerna.

Karta över staden

Valutakurser, Valutaomvandlare

GBP - Brittiskt pund
EUR
0,8928
USD
0,8135
DKK
0,1195
SEK
0,0821
NOK
0,0891

Lokal väder

Larne
mulet
6.4 ° C
8 °
5 °
87 %
0.5kmh
88 %
mån
9 °
tis
9 °
ons
11 °
tor
9 °
fre
7 °

Storbritannien valuta, Pound

Pengar i Storbritannien (sedlar och mynt) Den lokala valutan kallas Pound (GBP). 1 Pound = 100 pence. Mynt i cirkulation: 1, 2, 5, 10, 20 and 50 pence £1, £2 Sedlar i cirkulation: £5, £10, £20 and £50 Bank of England

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här