Resor till Miami

Det händer alltid någonting på en resa till Miami, staden som alltid är full av liv. Miamis flygplats ligger bara 13 kilometer norr om centrum och är en mycket bra utgångspunkt för en resa till Miami och resten av Florida. Denna fantastiska semesteranläggning ligger på Floridas östkust och lockar alla typer av besökare, från de på bilsemester, som bara stannar en natt, till de som stannar flera veckor åt gången.

Under en resor till Miami är det aldrig brist på bra matställen. Det finns ett stort utbud av fik, snabbmatsställen och restauranger som erbjuder maträtter av högsta klass. Att äta ute är en av de viktigaste delarna i en semester här, så se till att kolla in alla alternativen och njut av den goda maten. Det finns ett hektiskt nöjesliv här, så du kan lätt hålla igång och festa till tidigt på morgonen.

Centrala Miami är en blandning av latinsk, karibisk och amerikansk kultur. Skyskraporna ger staden en häftig känsla och massor av attraktioner gör att du aldrig kommer att sakna något att göra i Miami. Stränderna ligger bara en kort båtresa bort och den resan är även ett bra sätt att se staden på håll. En resa till Miami är också en dröm för shoppingälskaren. Det finns trendiga butiker och stora shoppingcenter – se till att det finns plats i resväskan för alla extrasaker som du ska ta med dig hem.

Billiga resor till Miamis stränder kommer inte att göra dig besviken. Det finns långa vita sandstränder där du kan ligga i din solstol, se hur världen passerar och lapa i dig det underbara solskenet. Det välkända South Beach är platsen där man ska synas – spatsera på promenaden eller prova på någon av alla de vattensporter som erbjuds. Fantastisk shopping, häftigt nöjesliv och kanonväder för soldyrkare året runt gör South Beach till ett perfekt val för din semester.

Turistbyrå och -information

Kontaktinformation och information om nationella och lokala turistkontor

USAs turistbyrå

USA Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO

Närmaste flygplats / station?

Nedan kan du se vilka terminaler, stationer och flygplatser som är närmast staden om du vill använda kollektivtrafik och flygförbindelser.

Resotips

Hitta de bästa priser för hyrbilar

Hitta de bästa priser för hyrbilar

Om du använder andra transporter kan du i många fall med fördel hyra en bil på plats. Prova en sökning i multisökmotorn som jämför priser från alla större biluthyrningsföretag som Avis, Hertz, Europcar, Sixt och även ett brett utbud av lokala företag i en sökning.

Hyr motorcyklar och skotrar

Sök de bästa erbjudanden för motorcykeluthyrning

Sök efter möjlighet att hyra motorcyklar och skotrar.

Hyr cyklar och elcyklar

Hitta de bästa erbjudandena på cykeluthyrning

Sök möjligheter att hyra cyklar och elcyklar på de populäraste destinationerna.

Karta över staden

Lokal väder

Miami
mulet
22.7 ° C
23.3 °
21.7 °
73 %
2.1kmh
90 %
lör
25 °
sön
25 °
mån
27 °
tis
24 °
ons
16 °

USA valuta, Dollar

Pengar i USA (sedlar och mynt) Den lokala valutan kallas Dollar (USD). 1 Dollar = 100 cent. Mynt i cirkulation: 1¢, 5¢, 10¢, $¼, $½, $1 Sedlar i cirkulation: $1, $1, $5, $10, $20, $50, $100 Dollar notes. USA National Bank

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här