Sök i världen - ange ord eller del av ett ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Federated States of Micronesia

Turistattraktioner video

Ta en presentationstur i video från landet

Resor till Mikronesiens federerade stater

De federerade staterna i Mikronesien, eller FSM om man föredrar, är en suverän nation och en associerad stat i USA. Den består av totalt fyra stater: Kosrae, Pohnpei, Chuuk och Yap, från öst till väst. Cirka 600 öar utgör denna nation, som ligger söder om Marianerna, men nordost om Nya Guinea.

Till skillnad från andra tropiska öar i Stilla havet är öarna Mikronesien relativt avlägsna. Det har gjort att infrastrukturen för turismen faller bakom vad man kan förvänta sig på öar av liknande nåd och skönhet. Å andra sidan kommer du att kämpa för att hitta en mer autentisk öupplevelse än vad som finns i FSM också.

För dem som överväger en semesterort under sin semester, finns det en handfull orter som finns på de större öarna. De är små, ibland med endast 18 rum, men pooler, luftkonditionering och restaurangtillgång blir en del av vistelsen. Ett unikt alternativ är Kosrae Nautilus Resort, som har 3 tunnland vackra trädgårdar att utforska under din vistelse.

Populära aktiviteter när du besöker öarna inkluderar simning och dykning. Viss begränsad surfing och snorkling är också möjlig. Den lokala kulturen har upprätthållit en stark närvaro i hela samhället genom åren, så att fördjupa sig i sitt unika perspektiv på livet kan vara en djup upplevelse. Det finns verkligen något att säga om att leva livet på “ötid”.

De federerade staterna i Mikronesien har liknande inträdeskrav som USA, vilket inkluderar ett giltigt pass eller liknande dokument. Inresetillstånd kan också krävas. Trots utmaningarna är FSM en otrolig destination som det är värt att utforska.

 

Karta och avstånd

Landskarta och avståndsberäkning

Stadsguider

Palikir

#Palikir Visit Palikir       #Palikir #iPalikir #VisitPalikir #Federated States Of Micronesia #VisitFederated States Of Micronesia #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Bra att veta

Väder och prognos

Palikir
något regn
27 ° C
27 °
27 °
89 %
3.1kmh
90 %
tor
28 °
fre
27 °
lör
28 °
sön
28 °
mån
27 °

 

Vad tycker du om resor till landet?

Ge din åsikt och betygsätt besök i landet, dela din åsikt med andra.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
FederatedStatesOfMicronesia
Average rating:  
 0 reviews

Länkar till sociala medier

Topp 10 populära hashtags på våra webbplatser:

#Resor #Flyg #Flygresor #Hotell #Travelblog #Guide #Hotelsok #Apartment #Tågresor #Flygsok

Mer populära hashtags är:

#FederatedStatesofMicronesia #visitFSM #Micronesia #touristinformation #adventure #holiday

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här