Gå till: Om, Hotell, Transport, Sevärdheter, Stadskarta, Information, Väder, SoMe, Priser eller sök i världen - ange ord eller del av ett ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Moshi

Tanzania

#Tanzania Resor till Tanzania Tanzania är en av de bästa nationerna att uppleva Afrikas vildmark. Det är vidsträckta vildmarksområden med nationalparker, strövande djurbesättningar och det högsta berget på kontinenten. Du hittar arabiska och europeiska influenser inom kulturen, som har moderna stadscentra att...

Jämför priser för resor och boende

Bara ett klick - prova multisökmotorn för de billigaste resorna och vistelserna, sök motorn på mer än 700 olika webbplatser för att hitta de billigaste erbjudandena.

Sevärdheter i video

Få reseinspiration i video om destinationen

Visit Moshi

Moshi ligger vid foten av Kilimanjaro och är landets kaffeproducerande centrum. Runt staden och i sluttningarna av Kilimanjaro finns stora plantager med kaffematta som täcker området.

Kaffe är en hörnsten i livet i Moshi, och säsongens kaffeauktioner, där grossistkaffe erbjuds av internationella köpare, förpackas och säljs, är ett evenemang som du inte får missa om du är i stan. Förutom kaffeauktionen är Moshis kafferostningsfabrik en doftande inblick i produktionen av denna berömda dryck. Sockerplantager är också av central betydelse för regionens ekonomi och kan ses utanför staden. Kulturturismsprogram kan ordna korta promenader och dagsutflykter till stammar och byar och även resor till närliggande grödor och kaffebönder.

Resor runt Moshi stad och en resa till kaffeauktionen som hålls här är aktiviteter av intresse för förbipasserande besökare, men den främsta anledningen till att besökare kommer till Moshi är att klättra upp på berget Mt. Kilimanjaro, berget med tjocka moln och snötäckta toppar som ligger utanför jordbruksstaden. Klättringsexpeditioner avgår från staden till Kilimanjaro National Park tidigt på morgonen innan molnen som kluster sig dagligen runt bergstoppen har stigit och när luften är fräsch och sval. Oavsett om du är i Moshi för att skala till toppen av Afrika eller lära dig mer om kaffodling och produktion, är Moshi en lugn oas av lugn lugn vars tysta gator ger ett varmt välkomnande i vackra omgivningar.

 

Sevärdheter och turer

Få en lokal guide för en personlig stadstur eller bli inspirerad av vårt partnerprogram med attraktioner och stadsturer.

Se de många erbjudandena

Hitta boende

Hotell eller lägenhet? Vilka är de bästa hotellen? och var kan jag hitta de bästa erbjudandena? Hitta inspiration om var du kan bo i ett urval av de bästa och rekommenderade hotellen och lägenheterna. Hotellrecensioner uppdateras av TrustYou kundrecensioner.

Karta och avstånd

Kontrollera Google-kartan om du vill veta vart du ska gå och beräkna avstånd eller få vägbeskrivningar.

Lokal information

När du besöker staden, dra nytta av den lokala turistinformationen, där du kan få gratis och professionell hjälp med att planera vad du ska se och göra på semester. På turistbyrån kan du också få ett brett utbud av broschyrer och kartor över staden och regionen gratis.

Nästa avsnitt ger mer lokal information om staden.

 

Tanzanias turistbyrå

#Touristboard Tanzania Tourism Authority Utalii House – Laibon street/Ali Hassan Mwinyi Road P.O.Box 2485 Dar es Salaam, Tanzania. T: +255 22 2664878/9 Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Tanzania #visitTanzania #iTanzania #touristinformation #touristoffice #touristboard

Närmaste terminaler till staden

Här kan du se vilka terminaler som är närmast din destination

Hyr din transport

Semester med "egen" transport är lätt att ordna och kan i många fall visa sig vara den billigaste lösningen.

Hyra en bil

Hitta de bästa priserna på biluthyrning med vår partnermotor som söker mellan både internationella och lokala biluthyrningstjänster, sök bland alla större uthyrningsföretag

Bra att veta

Nedan hittar du länkar till bra att veta när du är på semester.

Väder och prognos

Här kan du se det aktuella vädret och väderprognosen för de kommande dagarna.

Tanzania
mulet
27.9 ° C
27.9 °
27.9 °
53 %
2.1kmh
100 %
tor
32 °
fre
27 °
lör
25 °
sön
26 °
mån
30 °

+ Information

Nedan finns bonusinformation om destinationen och du kan se och betygsätta destinationen i avsnittet om besökarnas betyg

Länkar till sociala medier

Topp 10 populära hashtags på våra webbplatser:

#Resor #Flyg #Flygresor #Hotell #Travelblog #Guide #Hotelsok #Apartment #Tågresor #Flygsok

Mer populära hashtags är:

#Tanzania #Moshi #iMoshi #visitMoshi #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

Besökares recensioner

Nedan kan du se recensioner och reaktioner från andra besökare om staden, och du kan själv betygsätta staden. Du är välkommen att lägga till intressanta platser eller bra eller dåliga upplevelser av ditt besök.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Moshi
Average rating:  
 0 reviews

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här