Sök i världen - ange ord eller del av ett ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Phuket

Phuket

#Phuket Visit Phuket Phuket ligger på ön med samma namn. Staden har länge varit en favoritdestination bland internationella besökare och dess nattliv är något helt för sig, trots tsunamin 2004 som berövade mer än 100 000 människor deras liv. De ursprungliga invånarna...

Jämför priser för resor och boende

Bara ett klick - prova multisökmotorn för de billigaste resorna och vistelserna, sök motorn på mer än 700 olika webbplatser för att hitta de billigaste erbjudandena.

Phuket Video

Rekommenderade lyxhotell

Se lista över de mest populära lyxhotell som rekommenderas av gästerna.

Upplev Phuket

De säger att den vackraste pärlan i Andamansjön är Phuket. Ön upptäcktes av backpackers i början av 1980-talet. Sedan dess blev det en av de mest populära öarna i världen för sina vackra långa sandstränder och det breda utbudet av aktiviteter. Många av världens bästa dykplatser är utspridda runt Phuket och dess närliggande öar. Härifrån kan dykare snabbt och enkelt nå de berömda skärgårdarna Similian och Phi Phi. Ön erbjuder också flera högklassiga banor i mycket gott skick för golfare. För att inte glömma är sträckan längs den berömda Patong Beach med dess glittrande nattliv, gatumarknader och många restauranger. Det är tystare på de närliggande stränderna som Kata, Karon, Nai Harn och Kamala. Många finsmakare i Thailand undviker Phuket på grund av nattlivet, men vi kan försäkra er om att ön har mycket mer att erbjuda.

Ton Sai vattenfall

Vattenfallet ligger ca. 22 km från Phuket Town och kan nås via en djungelväg. Mellan kaskaderna bildar det flera små uppsamlingsbassänger där det är möjligt att bada. Detta bör dock tas med försiktighet under regnperioden mellan maj och oktober på grund av de starka strömmarna. Från vattenfallet leder en liten stig genom det bevuxna området, där naturen har olika överraskningar.

Från Thepkasattri Road i Phuket Town är det cirka 3 kilometer längre norrut. Mycket av den traditionella södra thailändska kulturen demonstreras och visas runt området. Förutom folkdans och en orkidéträdgård finns det också thailändsk boxning, älveträning och en utställning av hantverk att beundra.

Wat Chalong

Det största och viktigaste buddhisttemplet på ön ligger i södra utkanten av Phuket stad. Templet är mycket vördad och respekterad av lokalbefolkningen. Bland annat har tempelkomplexet en staty av Luang Por Cham, munken som fick status som en hjälte genom sin hjälp under det kinesiska upproret. Det är gratis entré till templet, men mindre donationer är välkomna.

Ö- och dykutflykter

Resor till de omgivande öarna kan bokas hos de många resebyråerna. De många dagsturerna går mest till Coral Island, Phi Phi Islands, Phang Nga Bay, Similian och Surin skärgård. Dykbutikerna på ön erbjuder ett brett utbud av dyk- och snorklingsturer till de olika öarna.

Bra att veta

Nedan hittar du länkar till bra att veta när du är på semester.

Phuket Boutique- och Lyxhotell

#Phuket Phuket Video Rekommenderade lyxhotell Se lista över de mest populära lyxhotell som rekommenderas av gästerna. Upplev Phuket De säger att den vackraste pärlan i Andamansjön är Phuket. Ön upptäcktes av backpackers i början av 1980-talet. Sedan dess blev det en av de mest...

Phuket International Airport

#HKT #Airport Phuket International Airport Thailand Airport Website IATA: HKT ARRIVAL DEPARTURES Airport Information, Airport Transfer, Hotel, Transport Links, City Guide, Tourist Information, Live Arrivals, Live Departures, Contact Information Phuket International Airport Arrivals powered by Airportia Phuket International Airport Departures powered by Airportia #Phuket #PhuketAirport #CNX

Thailand valuta, Bath

1 Bath = 100 satang. 25, 50 satang 1, 2, 5, 10 Bath฿20, ฿50, ฿100, ฿500, ฿1000 Bath Thailand National Bank #thailand #bath #currency #thb

Länkar till sociala medier

Error decoding the Instagram API json

Topp 10 populära hashtags på våra webbplatser:

#Resor #Flyg #Flygresor #Hotell #Travelblog #Guide #Hotelsok #Apartment #Tågresor #Flygsok

Mer populära hashtags är:

#Phuket #Thailand #5Hotel #LuxuryHotels #LuxuryVacation #WellnessVacation #TopHotels

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här