Sök i världen - ange ord eller del av ett ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Pitcairn Islands

Turistattraktioner video

Ta en presentationstur i video från landet

Pitcairnöarna

Pitcairnöarna är en grupp av fyra vulkanöar som ligger i södra Stilla havet. Endast Pitcairn, den största ön, är bebodd. Den permanenta befolkningen tros vara en blandning av polynesier eller tahitianer och de nio mödrarna av HMAV Bounty, vilket framgår av efternamnen på dem som bor här.

Cirka 50 personer, från fyra huvudfamiljer, gör Pitcairn till sitt hem, vilket gör det till den minsta nationella jurisdiktionen i världen.

Äventyrsturism är den främsta anledningen till att besöka Pitcairn. Öarna stannar hos lokala familjer under sitt besök och den lokala regeringen driver ett fartyg som gör ön tillgänglig för 4-dagars eller 11-dagars semester. Alternativen inkluderar privata lägenheter eller fullt möblerade hem, beroende på hur semestern bokas.

Eftersom familjerna på ön kan spåra sin släktlinje till Bounty är mycket av den erfarenhet som finns i Pitcairn kopplad till den. Du hittar träsniderier, handmålade löv, vävda korgar och många andra souvenirmöjligheter tillgängliga för att komma ihåg upplevelsen. Honungsproduktion är en växande industri på ön och bör avnjutas till fullo under din vistelse.

Du hittar också världens största havsreservat utan tag längs Pitcairn och ger mer än 840 000 kvadratkilometer som ger det marina livet en nödvändig fristad. Livet är rikligt i dessa vatten och det kan vara möjligt att boka en charter eller båt för att ta dig till bra snorklings- eller dykplatser, beroende på vädret.

Pitcairn är en av de mest unika semestermålen världen har att erbjuda. Här hittar du ett unikt äventyr som väntar på dig.

 

Karta och avstånd

Landskarta och avståndsberäkning

Stadsguider

Adamstown

#Adamstown Adamstown Hela befolkningen i Pitcairn bor i Adamstown, vilket innebär att cirka 60 personer bor där totalt. Alla öarna i gruppen är helt obebodda. Detta gör staden till den näst minsta huvudstaden i världen. Det finns bara en väg i...

Bra att veta

Väder och prognos

Adamstown
klar himmel
19.6 ° C
19.6 °
19.6 °
58 %
8.9kmh
4 %
mån
19 °
tis
20 °
ons
20 °
tor
21 °
fre
22 °

 

Vad tycker du om resor till landet?

Ge din åsikt och betygsätt besök i landet, dela din åsikt med andra.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
PitcairnIslands
Average rating:  
 0 reviews

Länkar till sociala medier

Error decoding the Instagram API json

Topp 10 populära hashtags på våra webbplatser:

#Resor #Flyg #Flygresor #Hotell #Travelblog #Guide #Hotelsok #Apartment #Tågresor #Flygsok

Mer populära hashtags är:

#PitcairnIslands #visitPitcairnIslands #Polynesia #touristinformation #adventure #holiday

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här