Gå till: Om, Karta, Transport, Stadsguide, Information, Helgdagar, Väder, SoMe eller sök i världen - ange ett ord eller del av ett ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Trinidad and Tobago

Turistattraktioner video

Ta en presentationstur i video från landet

Resor till Trinidad och Tobago

Med de sjudande städerna på Trinidad och det naturliga lugnet på Tobago har dessa två västindiska öar under lång tid kunnat erbjuda sina besökare det bästa av två världar. Vare sig du har tänkt dig en romantisk avstickare för två eller en familjesemester med det lilla extra kan en semester i Trinidad och Tobago erbjuda något för alla.

Med sin dramatiska natur, sina sjudande städer och speciella kultur utgör Trinidad ett resmål där besökarna kan få en autentisk inblick i livet på ön. Tobago, å andra sidan, lockar framförallt de som söker en lite mer traditionell semesterupplevelse i Västindien, med sina vita sandstränder och kristallklart vatten så långt ögat kan se. På en semester i Trinidad kan du se världens största asfaltsreservoar och besöka konstgallerier, museum och tempel i huvudstaden Port of Spain, eller vandra i Asa Wright Nature Centre och upptäcka sällsynta växter och djur. En semester i Tobago handlar å andra sidan helt och hållet om att koppla av och njuta av det makliga livstempot i Karibien.

Besök pittoreska fiskebyar, utforska öns spännande inland eller simma i de kristallklara vattnen. En solsemester i Trinidad och Tobago har mycket att erbjuda – allt från familjevänliga semesteranläggningar till mer undanskymda stränder.

Det finns bra surfing och populära stränder längs Trinidads norra kust, medan områdena Great Courland och Englishmans Bay på Tobago har lugna stränder där du verkligen kan leva den karibiska drömmen. För de som är mer inriktade på att shoppa har semestern i Trinidad och Tobago allt från kalypsomusik på skiva till lokalt producerad rom och färgstarka textilhantverk som man kan hitta i städer och byar utspridda över öarna.

Men det finns även “modern” shopping i de stora galleriorna i Port of Spain, där man kan hitta allt möjligt. På kvällarna kan den billiga semestern till Trinidad och Tobago bjuda på något för alla. Ät färska fisk- och skaldjursrätter och lokala maträtter på någon av de många strandbarer som finns längs kusten, drick rom med lokalbefolkningen eller åk till Port of Spain där kalypso- och steel band-musiken hörs långt in på småtimmarna.

Från golf till terrängfordon, och från kryssningar till shopping – en Aruba-semester ger en perfekt blandning. Ta en kort båtresa till Grenadinerna som dagsutflykt. Ät god mat från hela världen, men glöm inte att prova de fantastiska lokala fisk- och skaldjursrätterna och de karibiska kryddorna som märks i de flesta maträtterna. Sugen på att prova nattlivet? Vad tycks om grillat och drinkar på stranden? Och det finns lyxiga kasinon och klubbar som alltid bjuder på underhållning.

 

 

Karta och avstånd

Landskarta och avståndsberäkning

Hyr din transport

Semester med "egen" transport är lätt och i de flesta fall den billigaste lösningen.

Hyra en bil

Hitta de bästa priserna för biluthyrning, sök bland alla större uthyrningsföretag

Stadsguider

Port-of-Spain

#Port-of-Spain Visit Port-of-Spain       #TrinidadAndTobago #Port-of-Spain #iPort-of-Spain #visitPort-of-Spain #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

Bra att veta

Trinidad and Tobagos turistbyrå

#Touristboard Trinidad and Tobago Tourism Authority Levels 8 & 9, Tower C, International Waterfront Complex 1 Wrightson Road, Port-of-Spain Trinidad and Tobago T: 624-1403 Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #TrinidadAndTobago #visitTrinidadAndTobago #iTrinidadAndTobago #touristinformation #touristoffice #touristboard

Väder och prognos

Port of Spain
mulet
27.6 ° C
27.9 °
27.1 °
87 %
1.1kmh
100 %
ons
27 °
tor
28 °
fre
29 °
lör
27 °
sön
28 °

Officiella nationella helgdagar

Nedan är listan över officiella nationella helgdagar i landet.

DateEnglish
1 JanuaryNew Year's Day
VariableEaster Sunday
31 MarchShouter Liberation Day
VariableCorpus Christi
30 MayIndian Arrival Day
19 JuneLabour Day
.1 AugustEmancipation Day
31 AugustIndependence Day
24 SeptmberRepublic Day
VariableEid al-Fitr
VariableDivali
25 DecemberChristmas Day
26 DecemberBoxing Day

 

Vad tycker du om resor till landet?

Ge din åsikt och betygsätt besök i landet, dela din åsikt med andra.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
TrinidadAndTobago
Average rating:  
 0 reviews

Länkar till sociala medier

Topp 10 populära hashtags på våra webbplatser:

#Resor #Flyg #Flygresor #Hotell #Travelblog #Guide #Hotelsok #Apartment #Tågresor #Flygsok

Mer populära hashtags är:

#TrinidadAndTobago #VisitTrinidadAndTobago #Americas #Caribbean #TouristInformation #Adventure #Holiday

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här