Gå till: Om, Hotell, Transport, Sevärdheter, Stadskarta, Information, Väder, SoMe, Priser eller sök i världen - ange ord eller del av ett ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Ustica

Italien

#Italy Resor till Italien Känd för sin vackra landskap, fantastiska historiska städer och konst, Toscana (eller Toscana) är en italiensk region i centrala Italien som gränsar till Tyrrenska havet i väster, Umbrien och Marche i öst, Lazio i sydost och Emilia...

Jämför priser för resor och boende

Bara ett klick - prova multisökmotorn för de billigaste resorna och vistelserna, sök motorn på mer än 700 olika webbplatser för att hitta de billigaste erbjudandena.

Sevärdheter i video

Få reseinspiration i video om destinationen

Resor till Ustica

Denna lilla ön i Tyrrenska havet går att nå med färja från Palermo. Den geologi som skapats av vulkanisk aktivitet gör området perfekt för dykning. Här finns det flera dykarskolor som kan hjälpa de som aldrig dykt tidigare. Många av dyken man kan göra går djupt, men de är vackra och gör ön väl värd att ta sig till. Här är lite av det andra som du kan se fram emot om du besöker ön.

Njut av Nattlivet

Musik är en del av livet på Ustica och det är fortfarande ljust när solen gått ner. Om du uppskattar en trevlig pub finns det mycket att välja på. Klubbar och andra möjligheter för dans finns det även gott om, så att du kan ha kul långt in på natten.

Reliker från det Förflutna

Om du turistar runt i de gamla bosättningarna som utgör tidigare stadier av det som idag är Ustica får du en fascinerande inblick i historisk arkitektur. Något som är värt extra uppmärksamhet är befästningarna vid Falconiera Rock som har sitt ursprung i tiden då romarriket styrde och tornen är från Bourbonperioden. Det här är dock endast av intresse om du kan slita dig från dykningen tillräckligt länge för att utforska vad det på land har att erbjuda.

Utforska Nationalparken

Stora delar av Ustica är del av en nationalpark, och det finns fina möjligheter att utforska den på det sätt som passar dig bäst. Man kan ta en båt genom delarna till sjöss. En vandring genom parken är en bra möjlighet att se unika geologiska strukturer på ön. På våren blommar vilda blommor och omformar landskapet.

På Ustica kan du spendera dina morgnar i vattnet, sedan kan eftermiddagarna läggas på att njuta av solen på stranden eller utforska naturen och på kvällen kan man sedan ha de skoj med livemusik och dans. Om det låter som den perfekta dagen är det dags för dig att planera en resa till Ustica.

Sevärdheter och turer

Få en lokal guide för en personlig stadstur eller bli inspirerad av vårt partnerprogram med attraktioner och stadsturer.

Se de många erbjudandena

Hitta boende

Hotell eller lägenhet? Vilka är de bästa hotellen? och var kan jag hitta de bästa erbjudandena? Hitta inspiration om var du kan bo i ett urval av de bästa och rekommenderade hotellen och lägenheterna. Hotellrecensioner uppdateras av TrustYou kundrecensioner.

Karta och avstånd

Kontrollera Google-kartan om du vill veta vart du ska gå och beräkna avstånd eller få vägbeskrivningar.

Lokal information

När du besöker staden, dra nytta av den lokala turistinformationen, där du kan få gratis och professionell hjälp med att planera vad du ska se och göra på semester. På turistbyrån kan du också få ett brett utbud av broschyrer och kartor över staden och regionen gratis.

Nästa avsnitt ger mer lokal information om staden.

Regione Siciliana

Assessorato del turismo
dello sport e dello spettacolo – Sicilia

Via Notarbartolo
90141 Palermo

www: Website Link

Italiens turistbyrå

#Touristboard Italy Tourism Authority ENIT -  Italian National Tourist Board Via Marghera 2 00185 Rome T: (+39) 06 497 11 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE#Italy #visitItaly #iItaly #touristinformation #touristoffice #touristboard

Närmaste terminaler till staden

Här kan du se vilka terminaler som är närmast din destination

Hyr din transport

Semester med "egen" transport är lätt att ordna och kan i många fall visa sig vara den billigaste lösningen.

Hyra en bil

Hitta de bästa priserna på biluthyrning med vår partnermotor som söker mellan både internationella och lokala biluthyrningstjänster, sök bland alla större uthyrningsföretag

Bra att veta

Nedan hittar du länkar till bra att veta när du är på semester.

Coronavirus & reserestriktioner Italien

#Italien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Italien Se statistik för landet i bekräftade och aktuella aktiva fall av Covid-19 / Coronavirus. Du kan också se statistik för dödsfall relaterade till viruset. Resebegränsningar för Italien Situationen förändras snabbt, för bästa och mest tillförlitliga...

Italien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#italy #euro #currency

Väder och prognos

Här kan du se det aktuella vädret och väderprognosen för de kommande dagarna.

Ustica
mulet
25.9 ° C
26.4 °
22.4 °
61 %
2.7kmh
100 %
mån
25 °
tis
24 °
ons
24 °
tor
24 °
fre
25 °

+ Information

Nedan finns bonusinformation om destinationen och du kan se och betygsätta destinationen i avsnittet om besökarnas betyg

Länkar till sociala medier

Topp 10 populära hashtags på våra webbplatser:

#Resor #Flyg #Flygresor #Hotell #Travelblog #Guide #Hotelsok #Apartment #Tågresor #Flygsok

Mer populära hashtags är:

“Sicily #Ustica #iUstica #VisitUstica #Italy #VisitItaly #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besökares recensioner

Nedan kan du se recensioner och reaktioner från andra besökare om staden, och du kan själv betygsätta staden. Du är välkommen att lägga till intressanta platser eller bra eller dåliga upplevelser av ditt besök.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Ustica
Average rating:  
 0 reviews

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här