Sök i världen - ange ord eller del av ett ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Vanuatu

Turistattraktioner video

Ta en presentationstur i video från landet

Resor till Vanuatu

Vanuatu ligger i södra Stilla havet och har Salomonöarna, Fiji och Nya Kaledonien som grannar. Fernandes de Queiros beboddes av Melanesierna och krediterades upptäckten av denna önation 1606. I mer än ett sekel ledde Frankrike, Storbritannien och Spanien gemensamt skärgården tills republiken Vanuatu grundades 1980.

Det finns i princip två alternativ tillgängliga för semestrar i Vanuatu. Du kan välja att stanna i Port Vila eller välja att bo någon annanstans än Port Vila. Bo i staden om du letar efter en semesterliknande upplevelse och atmosfär. Du kommer att kunna uppleva en del av önationens kultur medan du njuter av mycket strandtid.

Att stanna utanför staden ger bättre tillgång till de äventyr som ön kan ge. Det är ett bra sätt att till exempel planera en resa till Tanna så att du kan turnera den berömda vulkanen Yasur. På pingstön kan du till och med delta i de lokala landdykningsritualerna som liknar bungee-jumping. Vissa lokala artister hoppar från en höjd av 30 meter utan säkerhetsutrustning, förutom 2-3 vinrankor lindade runt benen.

Du vill också dyka Coolidge under din vistelse i Vanuatu. SS-presidenten Cooledge var en lyxig linjefartyg som slutfördes 1931. Samtidigt som den fungerade som ett truppskepp slogs den av gruvor i oktober 1942 och sjönk. Fören ligger på 21 m djup, medan aktern är 73 m. Det är nu ett skyddat vrak där korall, revfisk och barracuda kan ses.

Vanuatu är ett spektakulärt resmål. Om du någonsin velat utforska öarna i Stillahavsområdet, bör denna önation vara ett av dina bästa destinationsalternativ.

 

Karta och avstånd

Landskarta och avståndsberäkning

Stadsguider

Port Vila

#Port Vila Visit Port Vila       #PortVila #iPortVila #VisitPortVila #Vanuatu #VisitVanuatu #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Bra att veta

Vanuatus turistbyrå

#Touristboard Vanuatu Tourism Authority Vanuatu Tourism Vanuatu T: Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Vanuatu #visitVanuatu #iVanuatu #touristinformation #touristoffice #touristboard

Väder och prognos

Vanuatu
mulet
25.6 ° C
25.6 °
25.6 °
70 %
3.4kmh
93 %
tor
26 °
fre
26 °
lör
26 °
sön
27 °
mån
25 °

 

Vad tycker du om resor till landet?

Ge din åsikt och betygsätt besök i landet, dela din åsikt med andra.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Vanuatu
Average rating:  
 0 reviews

Länkar till sociala medier

Topp 10 populära hashtags på våra webbplatser:

#Resor #Flyg #Flygresor #Hotell #Travelblog #Guide #Hotelsok #Apartment #Tågresor #Flygsok

Mer populära hashtags är:

#Vanuatu #visitVanuatu #Melanesia #Oceania #touristinformation #adventure #holiday

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här