Willingen låter dig planera din nästa semester på ditt eget sätt, och platsen erbjuder så många olika möjligheter att detta inte är en omöjlighet. Något verkar alltid hända i kommunen, så du kan själv välja om du vill gå på en hästuppvisning, en alphornskonsert, cirkus, eller till och med skyttetävlingar. Om du åker dit för att bevista en av de stora tillställningarna kan du förhöja ditt äventyr med någon av de andra möjligheterna.

Utforska det sceniska paradiset.

Willingen ger dess besökare enkel tillgång till flera naturskyddsområden. Detta inkluderar naturreservatet vid sjön Diemelsee, där du kan vandra längs kristallklara vattendrag, slappna av i tallskogen, eller ha picknick på en äng full av vilda blommor. Moder jord gjorde ett fantastiskt jobb när hon designade den här regionen.

Gå på en guidad bryggeritur.

Visste du att det finns renhetslagar som reglerar hur öl tillverkas i Tyskland? Lagen stiftades år 1516, och en guidad tur på ett bryggeri i Willingen kommer låta dig stifta bekantskap med den klassiska metoden för att brygga öl. Tre olika sorter finns tillgängliga, och du får en kostnadsfri ölmugg att ta med dig hem.

Besök ett museum.

Willingen erbjuder ett par museum som passar olika smaker. Ett av dem är fullt av antikviteter, men du kan även utforska cyklar, glastillverkning, och till och med skridskoåkning. Avsluta din rundtur med en kälktur på sommaren för en extra spännande upplevelse. Willingen erbjuder en rustik fritidsupplevelse som är full av unika möjligheter. Här kan du åka skidor, cykla mountainbike, vandra, eller till och med gå ner i en gruva – du kan göra precis det du föredrar. Dina äventyrs bok väntar på att skrivas, så fyll sidorna med idéer som denna redan idag!

Tyskland Turistbyrå

Tyskland (Deutschland), formellt Förbundsrepubliken Tyskland (Bundesrepublik Deutschland), är en förbundsstat belägen i Centraleuropa bestående av 16 delstater (Bundesländer). Tyskland är ett av världens ledande industriländer. Det gränsar i norr mot Nordsjön, Östersjön och Danmark, i öster mot Polen och Tjeckien, i söder mot Österrike och Schweiz, samt i väster mot Frankrike, Luxemburg, Belgien och Nederländerna. Tysklands moderna historia präglas av andra världskriget som medförde att landet efter krigsslutet 1945 delades upp i Västtyskland (BRD) och...

Resotips

Karta över staden

Valutakurser, Valutaomvandlare

EUR - Euro Member Countries
GBP
1,0783
USD
0,8926
DKK
0,1340
SEK
0,0935
NOK
0,1005

Lokal väder

Willingen
fog
18 ° C
18 °
18 °
93 %
6.2kmh
75 %
søn
21 °
man
19 °
tirs
19 °
ons
21 °
tors
23 °

Tyskland valuta, Euro

Pengar i Tyskland (sedlar och mynt) Euro. 1 Euro = 100 cent. Mynt i cirkulation: 1, 2, 5, 10, 20, 50 cent €1 and €2 Sedlar i cirkulation: €5, €10, €20, €50, €100, €200 and €500. European Central Bank

Resor till Tyskland

Låt dig inspireras, läs våra reseguider med allt från sevärdheter, restaurangtips och utflyktsförslag till intressant och nyttig information om populära resmål.

Tyskland sträcker sig från Östersjön ner till Alperna och gränsar till fler länder än någon annanstans i Europa. Har er något semester för alla i Tyskland.

Berg och skogar, sjöar och stora floder, medeltida byar och hyper-moderna städer, vin eller alpina sporter finns det ingen brist på destinationer i Tyskland. Det tyska folket är kända för sin artighet och vänlighet och resor är enkelt, organiserat och tryggt.

Med Tyskland som din kompass kan du resa österut till huvudstaden Berlin en verkligt levande internationell stad med sin imponerande arkitektur och avant garde klubbliv, eller norrut till imponerande hamn i Hamburg den näst största staden i Tyskland.

Västerut fastställs Köln med dess världsberömda katedralen och Düsseldorf på Rhein med dess fantastiska shoppingcentra eller söderut till München, huvudstad i Bayern der ligger nära till Alperna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here